Nem néztük meg, mert egy nappal előtte leköszönt a generátorom, így a Zoli autójával mentünk gokartra, Őt meg nem akartam elrángatni a világ végére. Azóta el is vitték. Budaörsön van egy szebb, sedan, nem bőrös, de jobbnak tűnik, az ára is több. Lehet szombaton felugrok megnézni.
Nem veszem kötekedésnek.
Én soha nem szereltem még fel amikor vettem a motort adták vele (pont amiatt amit te is írtál, pedig szoktam vinni utast).
De kidobni nem akartam ezért írtam ide ha van valakinek van indítatása rá akkkor vigye.
Nem félted a ....... őőőő ....... mindenedet, amikor egy ilyen van rögzítve a tankra?
Nincs az az utas, akiért bevállalnék egy ilyen "eszközt"! (nem kötekedni akarok, de tényleg érdekel, hogy miért szerel fel bárki ilyet a motorjára? ) Bocs.
Van fölösleges tankra fogatható utaskapaszkodóm ha érdekel valakit.
Nem bírtam tökétesen lefényképezni de ha kell akkor teszek fel róla úgy is hogy fönt van a motoron.
Köszönöm a segítséget!Ezeket az értékek teljesen hideg motornál mértem.Az lenne a kérdésem hogy akkor ez így jónak tűnik?Szeretném a mocit teljesen rendberakni, csak nem tudom,hogy a szerelő nem ejt-e át.
Kicsit kevésnek tűnik.Az attól függ hogyan mérte! Hidegen vagy melegen.
Azért egy nyomásveszteséget nem ártana nézni. Ott rögtön kiderül mi a ludas.Szelepek vagy a dugó gyűrű.
zxr 750-ből a maradék három alkatrész eladó!
A férfiasságom jobban kell mint a pénz
Na, nem rontom tovább a bizniszedet.
Én soha nem szereltem még fel amikor vettem a motort adták vele (pont amiatt amit te is írtál, pedig szoktam vinni utast).
De kidobni nem akartam ezért írtam ide ha van valakinek van indítatása rá akkkor vigye.
Nincs az az utas, akiért bevállalnék egy ilyen "eszközt"! (nem kötekedni akarok, de tényleg érdekel, hogy miért szerel fel bárki ilyet a motorjára? ) Bocs.
Nem bírtam tökétesen lefényképezni de ha kell akkor teszek fel róla úgy is hogy fönt van a motoron.
Dobsz emailben egy árat? A két gumi mindenképp érdekel, de szerintem a többi is elfér :)
Azért egy nyomásveszteséget nem ártana nézni. Ott rögtön kiderül mi a ludas.Szelepek vagy a dugó gyűrű.