Még nem szereztem be az alkatrészt, szóval még mehet más vonalon az ügy! ZXR-nél nincs ilyen AC funkció. Nekem direktbe kell kábelezgetni hogy feltolja a karbikat...
Tessék kérdezni ha bármi kell, ezután is
Apropó, van egy komplett légszűrőházam (szűrő nélkül), meg hozzá néhány bekötő műa.cső + gumi csonk, ha valakinek kell aprópénzért. (ZX7 '98)
Ha az AC nyom direktre kötve akkor lehet, hogy a reléje rendetlenkedik. Engem 1x megviccelt . Amúgy a járgány üzemel AC nélkül is. Ha gondolod alkatrészt tudok biztosítani a hiba pontos kiszűrésére, de SZIGORÚAN CSAK KÖLCSÖNBE.
Lehet az ac a hibás. Kösd ki, kösd be direktbe és megtudod, ő volt e a hibás. Vedd le a tankot, húzd le a benzincsövet, ami a karbihoz megy, dugd bele egy flakonba. Aztán rakd gyújtásra, rakd fokozatba és nyomd a start gombot. Folyamat csettegő hang kíséretében pumpálnia kell kifele a maradék üzemanyagot. Az ac-ban el szoktak fogyni az érintkezők, összeégnek, vagy melléütnek. Lehet cserélni a belét.
Sziasztok srácok!Nagyon nagy szükségem lenne a segítségetekre.Most lett kész a szerelőnél a 7-em,már úgy volt hogy elhozhatom és ekkor beütött a krakk.Két napig járatták a gépet szépen is működött leállították és ma nem indult.A szerelő azt mondja benzinpumpa a hibás.Ha direktre köti a b-pumpát egyet kattan és ennyi.Ha valakinek van hasonló tapasztalata azt szépen kérem ossza meg velem lehet-e más is a probléma. Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
Nézegetem, elvileg volt Bosch-sal is a 11-es, de szerintem ritka. Nyilván nem veszek meg olyat, ami agyon van javítva, végig fogom nézni, működnek e a dolgok. Fasz tudja, meglátjuk.
Apropó, van egy komplett légszűrőházam (szűrő nélkül), meg hozzá néhány bekötő műa.cső + gumi csonk, ha valakinek kell aprópénzért. (ZX7 '98)