Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú köszi! Az tuti lenne!
Helló!
Én hétvégén megyek fehérvárra, el tudom neked hozni az olajat a Tomitól, ha otthon lesz, és ha át tudod tőlem venni vasárnap 5-6 körül a XI. kerületben, mert ott amúgy is lesz dolgom Etele-Tétényi környékén. Ha jól emlékszem arra laksz.
Értem. Csak kicsit visszalapoztam, és láttam, hogy 2007-ben még ilyet akartál... Vagyis gondolkodtál rajta.
Rendicsek
Majd holnap megnèzem a vonatot.
Gyárira szabom, így ez a lekszász lámpa nem játszik Pandacsöcsű barátom.
Akkor hadd lássam az összeget a számlámon,addig nem adom ki a kezeimből
Dolgozok,legkorábban fél 3
Hétfô dèlelôtt jó ?
Rezső? Melyik? A Soltész?
Mi a f...-om van itt?
Pár napig nem vagyok és már mindenki hülye lesz?
Egyébként Klárikát nem láttátok? Póker közben lelépett
Üdv!
Gyuri bá voltam, (és megadtaaaaa, all in KLÁÁÁÁRIIIIII!) csak Bird-nél vagyok éppen
Ja igen kell OIL!
majd tájékoztass a részletekről.
Szevasz Rezső!
Átszabod a hátsóját? Ilyet már nem akarsz?
Jó volna, hétvégén dobnám már fel.
F2Tom voltam
Nem akarom rontani a bizniszt, de nem fog felmenni. Az első szériás zxr alapú 9es rendszere nagyobb eséllyel megy föl rá. Jimmy mondta, hogy leugrik lehet az olajért, kell akkor?
Ezt fel lehet szerelni a végére oszt jó van.... kis yoshi brutál olyat szól mint állat
http://youtu.be/hix3vtn_yog
350? elég vicces ár egy max 500ezres motorra és egyébként is.
ha nem megy lejjebb a 70 akkor maradok a további keresgélésnél in ebay,ott lehet néha találni használtat ami nincs szarrá hajtogatva,dobbal mindennel kb 40ezer körül.meg mondjuk egy 5-10 a posta maximum. akra,arrow,muzzy stb tulajdonképp majdnem mindegy.
csak a duplája volt most is van a parilánál komplett 350000 soha nem kel el ....lehet..... hogy ez sem azx7 re fel megy de próba cseresznye...
Min fogod faragni? én szerintem egy old school maho 600,de abszolut tökéletes csak le kéne méreteznem a kiflentyűt!
És tudsz valami infot hogy felmegy a 7esre?

70 kicsit sok így dob nélkül.
telefonon v e-mailben tárgyalhatunk ha hajlasz az alkura.
70 eft vagy mit ajánlnak érte
Nem tudom, kérdezd a tulajt.

Amire készülsz, én szintúgy már ősz óta... de most tavasszal meg is lesz.
Oké CNC-s kollega de a lényeg hogy fel tudom rakni a 7esre vagy nem. :D
És hogy ha igen akkor mennyi az ára?

Mostanában készülök legyártani egy 7es felső kormánykiflit magamnak. :) mert ez ami rajta van gyári az nem igazán tetszik.
csak sosincs időm megírni a progiját. de majd meglesz!
Szerintem holnap adom fel a csomagot!