Helló!
Én hétvégén megyek fehérvárra, el tudom neked hozni az olajat a Tomitól, ha otthon lesz, és ha át tudod tőlem venni vasárnap 5-6 körül a XI. kerületben, mert ott amúgy is lesz dolgom Etele-Tétényi környékén. Ha jól emlékszem arra laksz.
Rezső? Melyik? A Soltész?
Mi a f...-om van itt?
Pár napig nem vagyok és már mindenki hülye lesz?
Egyébként Klárikát nem láttátok? Póker közben lelépett
Üdv!
Gyuri bá voltam, (és megadtaaaaa, all in KLÁÁÁÁRIIIIII!) csak Bird-nél vagyok éppen
Nem akarom rontani a bizniszt, de nem fog felmenni. Az első szériás zxr alapú 9es rendszere nagyobb eséllyel megy föl rá. Jimmy mondta, hogy leugrik lehet az olajért, kell akkor?
350? elég vicces ár egy max 500ezres motorra és egyébként is.
ha nem megy lejjebb a 70 akkor maradok a további keresgélésnél in ebay,ott lehet néha találni használtat ami nincs szarrá hajtogatva,dobbal mindennel kb 40ezer körül.meg mondjuk egy 5-10 a posta maximum. akra,arrow,muzzy stb tulajdonképp majdnem mindegy.
Oké CNC-s kollega de a lényeg hogy fel tudom rakni a 7esre vagy nem. :D
És hogy ha igen akkor mennyi az ára?
Mostanában készülök legyártani egy 7es felső kormánykiflit magamnak. :) mert ez ami rajta van gyári az nem igazán tetszik.
csak sosincs időm megírni a progiját. de majd meglesz!
Én hétvégén megyek fehérvárra, el tudom neked hozni az olajat a Tomitól, ha otthon lesz, és ha át tudod tőlem venni vasárnap 5-6 körül a XI. kerületben, mert ott amúgy is lesz dolgom Etele-Tétényi környékén. Ha jól emlékszem arra laksz.
Mi a f...-om van itt?
Pár napig nem vagyok és már mindenki hülye lesz?
Egyébként Klárikát nem láttátok? Póker közben lelépett
Üdv!
Gyuri bá voltam, (és megadtaaaaa, all in KLÁÁÁÁRIIIIII!) csak Bird-nél vagyok éppen
majd tájékoztass a részletekről.
Átszabod a hátsóját? Ilyet már nem akarsz?
http://youtu.be/hix3vtn_yog
ha nem megy lejjebb a 70 akkor maradok a további keresgélésnél in ebay,ott lehet néha találni használtat ami nincs szarrá hajtogatva,dobbal mindennel kb 40ezer körül.meg mondjuk egy 5-10 a posta maximum. akra,arrow,muzzy stb tulajdonképp majdnem mindegy.
70 kicsit sok így dob nélkül.
telefonon v e-mailben tárgyalhatunk ha hajlasz az alkura.
Amire készülsz, én szintúgy már ősz óta... de most tavasszal meg is lesz.
És hogy ha igen akkor mennyi az ára?
Mostanában készülök legyártani egy 7es felső kormánykiflit magamnak. :) mert ez ami rajta van gyári az nem igazán tetszik.
csak sosincs időm megírni a progiját. de majd meglesz!