Köszi a gyors válaszokat! Én se hiszem, hogy valami komoly baja lenne csak nagyon idegesítő a dolog, na meg az, hogy a szervizes is hallja, de ö se tud mit tanácsolni, azt mondja, hogy éljek vele együtt, a kawa ilyen.
Semmi hasonló tapasztalat. A motor még gondolom nagyon új, össze kell kopnia. Lánc sprézve van rendesen, az is hangosabb, ha száraz, fékeknél is surlódhat, míg össze nem kopik. Szerintem meg fog szűnni magától.
szerintem nem lehet semmi komoly, csak valami borításod rezonálhat. Ne hallgasd, motorozz!
De ennél megnyugtatóbb választ nem tudok neked adni. Az enyém 2004-es.
Hello mindenkinek!
Egy kis segítség kellene, pár hónapja van egy zx-636-om 2005-ős modell. Problémám vele a következő, kb 9.2-es fordulaton vagy 6. sebességben 165-180 km/h között elkezd zizegni valami, a kawa szervizben nem tudnak a problémával mit kezdeni, és én se nagyon, de elég zavaró a jelenség. Valaki akinek szintén 636-osa van tudna segíteni, hogy neki is van e ilyen jellegű problémája vagy nincs? Előre is köszi a válaszokat.
Dúzs péter barátunknál, az utcai árát sajnos nem tudom én elcserberéltem vele , egyébként a vázra és a lengővillára illeszkedik, karbonból és fel van ragasztva ,mint a dekni védő
A Kawák egy "picit" zajosabbak! De nem fülelni kell, hanem húzni neki!
LX