Az ára már most is megvan, 94.900 a rozsdamentes acél (a képen), 109.900 a titánium, mindennel (csövek, bilincsek, stb) együtt.
A hangjához meg kellene majd egy ZX6R, amire felrakjuk, mert rendeltem egy titánium verziót!
KawaNinja, a TwoBros tényleg szebb, csak ez a Thunder kevesebb mint fele annyiba kerül...
Hangja nincs még, de szerintem úgyis rendelek egy titánból, akkor majd lesz hangja is!
szép azért az a dob dannyboy nekem tetszik nagyon:) nekem ilyen az iizlesem! mondjuk a towbors a legszebb de ez én vagyok izlesek es pofonok, hatulrol nagyon szep ez a thunder, a hangja milyen enmtudod danny?
csak a színe, és a típusa illetve a formája a gáz. Mellesleg a blokk is elég gagyi...
de sok balesetmentes kilómétert hozzá, és tényleg szép!
szóval tényleg vigyázz magadra!!!!
(belefáradtam ebbe a típus háborúba... )
nem akartam én 6RR-t venni, mivel azt igen hamar felismertem hogy a 636 az több mint a 600 tehát a kérdés nem az volt hogy miert ezt vegyem hanem hogy azt miert ne amúgy phoenix, elküldöm már a regisztraciomat a klubba necsak a szám járjon csak fotót még nemtok mellékelni az baj? te meg el tudod postazni a matrajszot?
KawaNinja!
A ZX-6RR -t csak azért árulják, hogy beférjenek a 600-as versenyekbe, ugyanis a 636 a +36ccm jével már nem mehet a stockban. Tehát csak a versenyzőknek jött ki, hülyeség megvenni. A 636 majd 10-15 level erősebb, jobb, eladhatóbb, talán még olcsóbb is... szóval egyértelmű. Láttam cimborákkal két ZX-6RR lóerőmérését a Pannónia-Ringen. Szép görbét rajzoltak, de a 636-tól tényleg elmaradnak, ahogy egyébként a mérések alapján az összes 6 kilós, bármennyire szeretem én is az R6-ot vagy a 600RR-t.
A hangjához meg kellene majd egy ZX6R, amire felrakjuk, mert rendeltem egy titánium verziót!