zx 6 r 04 es évjáratnál elment a tompitot távoslági világitásom odáig eljutottam hogy a biztositékdoboztol jó a kábelezés.
Szétszedtem a dobozt belül van benne 2 relé az egyi kelég büdös sztem az ment ki az adná oda a feszültséget.
De nem találok ien relét seholsem.
Valaki nemtud ien relét vagy komplett bizti dobozt eladót ?
Vagy esetleg tipp hogy mi lehet még a baja ?
Bekötögettem a xarságaimat, de sajnos nem értek hozzá, ezért levágtam a lámpából a csatlakozót, és azt voltam kénytelen átcsokizgatni, mert nem értek hozzá, milyen módon lehetett volna bedugdosni fixre abba "6 lábas" csatlakozóba, úgy, hogy az menet közben ott is maradjon...
Na mind1, lassan látogathatok vmi műszaki állomást...
Köszönet, 7&-n állok pont neki, mert műszakinak mától vége, sehol sincs E betű a lámpába :), de legalább bekötöm, ha sikerül, pont tegnap írogattam ki a 16-16 oldal WIRING DIAGRAM-jából, hogy melyik szín "hova tart"
Írj már te légyszíves , mert nem tudok neked írni.
vagy Skype: biker.world (Budapest)
20-50 mm között adja meg a gyártó az értéket...
Váltót keresek 2004-es 636-os kawasakihoz. Hibás váltó is érdekel, a lényeg, hogy a 3-as fogaskerék pár legyen rajta sértetlen.
Köszi előre is az infót!
Vagy debreceni van köztünk ?
Vki vmi tipp ?
Kiment a kis bizti dobozból a relé azt cseréld ki sztem.
zx 6 r 04 es évjáratnál elment a tompitot távoslági világitásom odáig eljutottam hogy a biztositékdoboztol jó a kábelezés.
Szétszedtem a dobozt belül van benne 2 relé az egyi kelég büdös sztem az ment ki az adná oda a feszültséget.
De nem találok ien relét seholsem.
Valaki nemtud ien relét vagy komplett bizti dobozt eladót ?
Vagy esetleg tipp hogy mi lehet még a baja ?
Eladó egy vadiúj TRW/Lucas ültetőszett ZX-6R 636 (05-06), ill. (13-15) modellekhez. Irányár: 16e péz.
Info: lucifer0820@freemail.hu
Na mind1, lassan látogathatok vmi műszaki állomást...