Azt külön nem tudom hogy melyik a tompított, meg az országúti!De így vannak párba: alsó sor jobb oldali-alsó sor középső, alsó sor jobb oldali-alsó sor bal oldali!
Sziasztok a 04 636 hátsó rugója gyárilag piros? Ez keményebb rugót jelent,vagy miért? Ha így van akkor létezik lágyabb belőle mondjuk sárga színű :mintha láttam volna képen ilyet?
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni. 2003 -ban volt egy 600-as sportmotor teszt még a superbikeos srácokkal, ahol hajtottak többek között egy 2003-as kawasaki 636-ost. A teszt végén annyi kritika érte a gépet, hogy aváltójában több ürest is találtak. Szóval vettem egy ilyen motort nemrégiben és azt tapasztalom vele, hogy néha a vissza valtasoknal két sebesség közé sikerül tolni, ilyenkor remegteti a váltó kart némi zőrej kiséretében. Ilyesmit tapasztaltatok ti is ennél a típusnál, vagy ez valami váltó hibára utalhat Szerinted?!
Össze hasonlítási alapként a 2004-es gsxr 600,váltója vaj puha és nagyon könnyedén jár a kawahoz képest, de más osszebasonlitasi alapom nincs, lehet ez ilyen volt gyárilag is?!
Köszi előre is az infót...
Na most, hogy ebből a képből mit látni, azt nemtom, de esetleg vki tudja-é, hogy ebbe a csatlakozóba (megy bele a lámpa) mi micsoda ?
És főleg mit mivel összekötni, hogy legalább legyen bal oldali indexem is, az áhított legalább tompított (amire már nagyon vágyom) mellett.. 636C
Megakadtam egy picit. Elektromos kapcsolási rajz kellene ehhez a géphez és hogy milyen evjarat. Mi 2009 re tippelunk. A régi elpukkant fesszabalyzo valami van lámpa az ujjal ami már tölt is azzal meg nincs. Azt tudom hogy kawanal van az indító körben a headlight relay. Ha tud valaki akármilyen infót megkoszonnem.
Hello
Nekemis keméyn a válto 5100 as motulal is 7100 assal is ezer km ig puha aztán keméyn megint de ez a modell ilyen akivel beszétlem mindenkinek ilyen azt mondta.
Én -1 es áttételel vetem elől csodálkoztam is h megy ien jol de msot lánccserénél hátso is +3 as lett igy már kurva jol megy az ujab zx 636 ot 136 lovas minden fokozatban megfogom elég jol.
Mennyibe kerül? lacam0707@freemail.hu
köszi