A következő a problémám.
A 2005 -ös 636-osom elejét ha megnyomkodom lefele, tompa kattogó hang jön az első villákból.
Pár napja észrevettem, hogy könnyebben lehet lenyomni az elejét. Próbáltam állítani a nyomófokozati csillapításon, de hiába tekerem be a csavart akár teljesen is, nem történik semmi. A húzófokozati csillapítás állítás hatására változik. Olaj nem folyik egyikből sem.
Fél éve vettem, nem tudom, hogy cseréltek-e benne olajat valaha.
Csinálhatja ezt kevés olaj miatt?
Sziasztok,
2002-es zx636osom van,
A kormány nem áll egyenesben, a telók se egyenesek.
Kezdö vok és már mentem kb. 5000km vele gond nélkül. De most kezdtem nyomni kicsit dúrvábban a kanyarodást stb. és félek kicsit hogy talán nem jó így.
Ha kések nélkul megyek vele akkor egyenes megy a motor.
Cső
Ha jól tudom már pedig jól tudom akkor a gyári pc-t nem tudod állítani viszont kell egy power comader bele.
AGO Motors-t keresd ők tudnak segíteni ebben
Nem emlékszem, hogy megköszöntem-e a segítséget, tiszta ideg voltam.
Szóval köszönök szépen mindent!
na még egyszer tudok ha kell
Radiál felső pumpát keresek, zxr 750-re szeretném felrakni!
Valakinek esetleg?
Köszi előre is!
Sziasztok!
Nem megy át a mail cimedre 2400ft
Nincs már meg! Nem beszerezhető sajnos!
A következő a problémám.
A 2005 -ös 636-osom elejét ha megnyomkodom lefele, tompa kattogó hang jön az első villákból.
Pár napja észrevettem, hogy könnyebben lehet lenyomni az elejét. Próbáltam állítani a nyomófokozati csillapításon, de hiába tekerem be a csavart akár teljesen is, nem történik semmi. A húzófokozati csillapítás állítás hatására változik. Olaj nem folyik egyikből sem.
Fél éve vettem, nem tudom, hogy cseréltek-e benne olajat valaha.
Csinálhatja ezt kevés olaj miatt?
2002-es zx636osom van,
A kormány nem áll egyenesben, a telók se egyenesek.
Kezdö vok és már mentem kb. 5000km vele gond nélkül. De most kezdtem nyomni kicsit dúrvábban a kanyarodást stb. és félek kicsit hogy talán nem jó így.
Ha kések nélkul megyek vele akkor egyenes megy a motor.
Szerinted érdemes megjávitáni?
Elöre köszönöm.
S
van elado jobb es baloldali labtarto konzolom 2005-06 636-hoz. jo 2007-08-as 6R-hez is, csak le kell fujni feketere... van hozza taposo is
Ha jól tudom már pedig jól tudom akkor a gyári pc-t nem tudod állítani viszont kell egy power comader bele.
AGO Motors-t keresd ők tudnak segíteni ebben