üdv ! a dobod elég furán van rögzítve de az a remus dob 13000-nél piszok jól szólhat, főleg féktávon visszaváltásoknál géppuska szerűen lövöldözhet ! van egy a te motorodra való konzol szettem, én már nem fogom használni így eladó. írok pü.
Sziasztok,
Szerintetek hova lehetne csomagot rakni/rögzíteni hátul? Illetve milyen fajta lenne praktikus?
Hengertáska, sport táska, üléstáska? Illetve mihez lehetne itt rögzíteni? Kb csak a kapaszkodó ami szóba jöhet szerintem. Vagy létezik valami tartó konzol erre a célra?
üdv. eladó kawasaki zx 6r 2009-es évjárathoz a képeken látható párszáz km-ert futott újszerű állapotú alkatrészek, lehetőleg egyben !! esetleg külön eladó a gyári kipufogórendszer és a váznyúlvány . a többi csak egyben !!
Nézd meg a galériámat mind a két hatosra ö csinálta a dobot annyi különbséggel hogy az utolsó már rövidebb lett .nem tudom hogy neked bejön e .
nagyon jó hangja van ,Árpi bácsi a király !!!
Srácok! Valaki fotózna nekem egy ilyen képet, mint amit én csináltam egy 2008-as ZX6R-ről? Az a gyanúm, hogy a bekarikázott kábelköteg nem jó helyen megy, mert a felső bekarikázott patentba megakad majd átmászik rajta, ha mozgatom a kormányt. Köszi!
Sajnos ebbe én is beleestem vettem új athenát összeraktam és fojt. :( most visszaraktam a régi gyárit kis pasztával mert az teljesen puha volt még.
Hol lehet kapni újat eredetit?
Szerintetek hova lehetne csomagot rakni/rögzíteni hátul? Illetve milyen fajta lenne praktikus?
Hengertáska, sport táska, üléstáska? Illetve mihez lehetne itt rögzíteni? Kb csak a kapaszkodó ami szóba jöhet szerintem. Vagy létezik valami tartó konzol erre a célra?
Köszi
nagyon jó hangja van ,Árpi bácsi a király !!!
Hol lehet kapni újat eredetit?
Tudnátok segíteni, hogy egy 2008-as ZX-6R-en hol találom a szín kódot? Köszi!