A galériáim között találsz egy másik "ültetési" megoldást. B verziónak, ha tavasszal úgy ítéled meg, hogy szükség van rá.
Én Fejér megyei vagyok, nem vagy messze, szóval, ha ki akarod így próbálni, akkor azt is lehet. Persze csak, hogy mennyire ér le a lábad. Elvinni nem engedem.
a sebfertőzés tényleg cudar dolog, személyes láttam amint egy cimbora lábából hiányzott tenyérnyi darab mert éppen fertőződött ! a szúrás vágás nem halálos csak nézd meg hogy ki teszi veled ! nekem egy bolgár faszi tette, élőben szar volt hallani ahogy kihajt 7 és 9 cm hosszú rajzer csavart a csontból. mondanom sem kell hogy neki már nem kell többet a csavarkáimmal foglalkoznia, találtam normálisabb embert erre.
Szia!Igen megvagyok csak 2008-ban eladtam a zx9-et és áttértem egy 500-as robogóra.Na azzal csináltam magamnak egy jó kis balesetet 10km/h val ezért vas került a lábamba (a kis kerék miatt) és két év mindenféle motorozás kihagyása után most visszatértem. :) És természetes volt,hogy csak KAWA jöhet a számításba. :)
Én Fejér megyei vagyok, nem vagy messze, szóval, ha ki akarod így próbálni, akkor azt is lehet. Persze csak, hogy mennyire ér le a lábad. Elvinni nem engedem.
Most újra Kawa és ez is szép!