hali
valaki tud használt gyújtáskapcsolót 2002 ZX 6r hez ?
vagy honnan érdemes rendelni Kawasakinak írtam de még nem szóltak vissza .
köszönöm aki tud valamit !
Nem csak elvileg, gyakorlatilag is.
Kihajtás tengelyről veszi a jelet. Szerintem csak nézd át a csatlakozókat, mert lehet csak valahol nincs összedugva rendesen, vagy az óra hátuljából van kimozdulva egy kicsit a csatlakozó.
Sziasztok!
2004-es zx6r, menet közben egyszer csak nem mér a km óra, vagy csak teljesen fals sebességeket mutat össze vissza. Mi lehet a probléma? Találkozott már valaki ilyennel?
2007-es zx6-on időközönként felvillan az FI lámpa, a 39-es hibakóddal. A motor jön megy indul, a teljesítményt nem befolyásolja. Hidegen és melegen is csinálja. Ami feltűnt, ha kivillan az FI egyből eltűnik a fokataszámkijelző(ebben már gyári). Az előző tulaj beszerelt egy Heal-tech-es X-tre Power box nevű kütyüt, ami a fokazatkijelzőhöz van kötve. Előfordulhat, hogy ez okozza a hibát? Köszi a válaszokat.
Esélytelenek nyugalma: Esetleg vki látta azt aki hallotta, hogy új 636C váltó(bontott áron), esetleg bontott(új áron :)), az szól annak aki hallotta, hogy szóljon nekem ?! Előre is Köszi !
Hali!Segitséget kérnék!2002 zx 636 rol lenne szó!Ami a gond:Emelőn üresben a motor kipörög semmi gond....Ahogy utcára viszem 4-5ezertől nem megy dadog minden kinja van!Mi lehet a gond?
valaki tud használt gyújtáskapcsolót 2002 ZX 6r hez ?
vagy honnan érdemes rendelni Kawasakinak írtam de még nem szóltak vissza .
köszönöm aki tud valamit !