eeementek otthonról...bár az is lehet sose vótak ...figyejjémá te paraszt:mennyek péntek széjjelcsapkodni lánccal azt a nagyonhüly e felyedet?ha akarod viszek egy gyári dobot de akkor tényleg arculcsaplak vele...nekem az elég fizetség lesz
látom érted te hogy villanymotor
+ van még zx6r 07-08 első fogaskerék gyári kb 1000km van benne szinte új,illetve hátsó 2foggal nagyobb a gyárinál, ebbe 100km!(száz) van.
ár amennyiért elmegy...
ilyenkor felkerül roncsportálra,ahol az erre jogosult kereskedők licitet tesznek..a 8 nap alatt leadott legmagasabb licit lesz a roncsérték.van egy kárkori Eurotax árjegyzési érték ,amiből levonják a roncsértéket és ez az összeg képezi a kártérítés alapját..mondom alapját..mert erre még jöhetnek egyéb kártérítési igények..pl egyéb vagyoni kár:/ruha bukó csimma stb/,vagy nem vagyoni kártérítés:/személyi sérülés,bérjármű költsége megafaszom.Jelen pillanatban ebben szerencséd lehet ugyanis az Eurotax árjegyzés magasabb mint a valós piaci érték,magyarán többért tudod eladni az egészet mint mondjuk sérülés előtt...amennyiben a roncsérték nagyon alacsony-megítélésed szerint-akor nem vagy köteles azt értékesíteni a biztosító által kijelölt kereskedőnek,azt értékesítheted magad is vagy akár meg is tarthatod.
hülye neked mindegy mert én a pályán nem fenyegettelek
Mivel te ilyen kárszakértő vagy vagy mitököm,(legalábbis így rémlik ) gondoltam tudod mi az, hogy műszaki tk a biztosító szemszögéből me én nem pontosan...
Há' nem lovagolhat Mindenki olyan szíp Vörös(szürke) Sárkányon, mint 1Sek , de majd lesz vmi ...
Dobnál nekem 1 akármilyen E-mail-t ide : balyone83@gmail.com
mert szeretnék 1-2 fontos apróságot megtudálékolni
látom érted te hogy villanymotor
de letépné a búrám
Te egy ÚR vagy Krézi (ilyet úgyis ritkán hallasz )
mikor trágyalunk?
ár amennyiért elmegy...
Alkalmi áron sűrgősen eladó
Valtermoto race typ3 állítható ergál lábtartó hibátlan állapotban.
zx6r 07-08, 636
40.000,-
illetve Termignini 2slip on kipufogoó zx6r 07-08 hoz,szintén hibátlan állapotban.
40.000,-
és még egy gyári fekete üléspúp zx6r 07-08 hoz.
12.000,-
Kawához és minden más mociban tudok segiteni. Adatlapomon elérsz
De ha kell hogy kereselek? E-mail telefon?
Mivel te ilyen kárszakértő vagy vagy mitököm,(legalábbis így rémlik ) gondoltam tudod mi az, hogy műszaki tk a biztosító szemszögéből me én nem pontosan...
pízre gondótam
Dobnál nekem 1 akármilyen E-mail-t ide : balyone83@gmail.com
mert szeretnék 1-2 fontos apróságot megtudálékolni