Campos kolléga elne add a motort,mert nagyon fájni fog,ha csak anyagilag nem vagy rá kényszerítve,legalább a ruhát tartsd meg.
én mióta eladtam azóta nemtelt el nap ,hogy ne néztemvolna meg a kawa hirdetéseket most a Lányom ballagása hátráltat anyagilag.
Figyuka má' ! Lecserétem a fékolajt, osz' eddig minden a legnagyobb rendbe' a fékkel, de a munkahengerné' erőteljesebb fékezések után ha lepkefingnyi olajt is, de visszaköpköd, kurva nehéz rágyönni, hogy honnan a (munkahenger melyik részéből jön), de vhogy amikor álló helyzetbe' csak pumpálom a fíket (akár 1 perecen keresztű is), akkor nem akarja csinálni, csak menet közben.....
Munkahengert ripityára kéne szennem, de előtte érdemes beszereznem 1 felújító szettet ? Szerintetek mi a b. lófaxot csinyájjak ? Agyonra le lett légtelenítve is, mikor kicserétem, hálás köszönet Joe vansz mór!
Muja Szard le őket és próbáld meg felfogni úgy hogy ez valamiért így kellett hogy történyjen...Lehet hogy azért mert most fogsz találni egy kurva jó melót és megveszed őket kilóra majd.....
szard le az összes faszkalapot,lazulj egy kicsit,élvezd a szabadságot.
majd lessz sokkal jobb helyed,én idáig mindig így voltam.
most redőnyös vagyok pedig előtte még egy fél téglán is szédültem.
én mióta eladtam azóta nemtelt el nap ,hogy ne néztemvolna meg a kawa hirdetéseket most a Lányom ballagása hátráltat anyagilag.
Csutortkon megyek birosagra mint vadlott Testi sertes
Munkahengert ripityára kéne szennem, de előtte érdemes beszereznem 1 felújító szettet ? Szerintetek mi a b. lófaxot csinyájjak ? Agyonra le lett légtelenítve is, mikor kicserétem, hálás köszönet Joe vansz mór!
immáron 3 hete, hogy felmondtam.(60% -al csökkentette a bérem...) de még mindíg nem fizetett ki rendesen....
majd lessz sokkal jobb helyed,én idáig mindig így voltam.
most redőnyös vagyok pedig előtte még egy fél téglán is szédültem.
Miről van szó?
Nem adom...
Csak kell valami meló, hogy szponzorálni tudjam magamat...
Reméljük hamar találsz másikat!
akko hajrá a kereséshez