Jaja én menni akarok Pínteken is, viszek sátort, kawaesti után lerakom a "célrarába" osz' Lcampingelgetek 1 -2 napot...
Viccen kívű sztM m1ek, ha jó idő lesz, Jön Muja is, de Ő aszonta, hogy Ő így körbe - körbe akar menni, vagy mi
Fizet a szurkolásé' 1000 + ÁFA /h.....
+ Aszonta hoz 4-5 rekesz sört is, ingyen kaja, pia, ott a helyünk
Na rugók kicseréve, egész jó, má' 10k fölött nem pörög föl hajtás nékű de elég furcsa, nagyon korán kezd L fogni a puklung, lehet ilyennek kéne lennie, de hát má'n +xoktam a xartot......
Zárójelbe +jegyzem, hogy szabad szemmel +állapíthatatlan vót a gyári(új) & a rosszak közötti külömmbség, csak nyomkodásra 1bű íszre lehetett venni, {amúgy nem is tuttam, hogy nem köll leengennyi az olajat a gépbű.....}
Beszervátam 5.1 bubis fíkfolyadékot is......
Féket lelégtelenítettM, bal ódal simán ment, jobb ódal is (na ott asztá' gyött ki a véres hurkalé vörös - fekete színbe (ott nagy gondok vótak)
De figyuka má'n : a munkahengert is légtelenítettem, 3 - 4 alkalommal kis hangyafaxnyi buborékok gyöttek ki belőle, de 5ikre mán szabadszemmel nem látható bubikák sem vótak, na itt zártam "rövidre a dógókot".......
Jót cselekettM ?
Elég faxa lett, próbálgattam 3számjegyű sebességekrű is fékelni, osz' eddig minden a legnagyobb rendben !
A havernak 40 000-ért cseréltek váltót a gixxerben. Amikor most szarakodott a gépem a Csunderlik azt mondta 40 ropi a blokk szét-összeszerelés tömítésekkel együtt.
Szerintem nem jön ki.
Egy hengerfej leszedés 30-40, ehhez képest még a blokkot is szét kell húzni.
Meg honnan veszi, hogy gyűrűzni kell? Meg csak egy dugattyút?
Mi a hibajelenség?
pénteke gyüszöl ki dzsó?
nagyon únnézki , hogy uccsó kawa gurulásom lesz a pénteki... szombattól eladó lesz minden, motor , ruha stb...
Viccen kívű sztM m1ek, ha jó idő lesz, Jön Muja is, de Ő aszonta, hogy Ő így körbe - körbe akar menni, vagy mi
Fizet a szurkolásé' 1000 + ÁFA /h.....
+ Aszonta hoz 4-5 rekesz sört is, ingyen kaja, pia, ott a helyünk
Van aki esetleg kimegy erre?
Zárójelbe +jegyzem, hogy szabad szemmel +állapíthatatlan vót a gyári(új) & a rosszak közötti külömmbség, csak nyomkodásra 1bű íszre lehetett venni, {amúgy nem is tuttam, hogy nem köll leengennyi az olajat a gépbű.....}
Beszervátam 5.1 bubis fíkfolyadékot is......
Féket lelégtelenítettM, bal ódal simán ment, jobb ódal is (na ott asztá' gyött ki a véres hurkalé vörös - fekete színbe (ott nagy gondok vótak)
De figyuka má'n : a munkahengert is légtelenítettem, 3 - 4 alkalommal kis hangyafaxnyi buborékok gyöttek ki belőle, de 5ikre mán szabadszemmel nem látható bubikák sem vótak, na itt zártam "rövidre a dógókot".......
Jót cselekettM ?
Elég faxa lett, próbálgattam 3számjegyű sebességekrű is fékelni, osz' eddig minden a legnagyobb rendben !
egyébként 550-ben mozognak ezek. az minusz 250000.
Szerintem vedd meg.
Én is sejtem hogy nem csak ez lehet a baja de szerintem felhívom majd a tulajt.
Minden esetre azért köszönöm a segítséget.
Egy hengerfej leszedés 30-40, ehhez képest még a blokkot is szét kell húzni.
Meg honnan veszi, hogy gyűrűzni kell? Meg csak egy dugattyút?
Mi a hibajelenség?
Csináltassa meg.