Egyébként, ja. Azt érzem, hogy a döntésem egész jó a tempómhoz. a balos kigyorsítások nem mennek, a féktávok, hááát még az is belefér, de az ívek, azok totálösszevissza, a sebbességeimet megintcsak nem találom. a hiphoppingot egész jól kezdem megszokni, a váltó baszik felfele váltani, kellene egy rövidgáz, egy köridőmérő, mert elfelejtem használni, jöhetne egy fokozatkijelző is.. Egyébként nem volt ez rossz, legalább az előzgetést lehetett gyakorolni.
Mujahedin.....szerintem te eléggé jól mész amikor mentem veled hát bevallom öszintén kevés hely volt ahol eltudtam volna menni de ott elég jó.....az tuti hogy te "ellenfelem leszel " de csakis barátságosan....Crazy úgyis szarrá ver engem.... tölle azért nem tarok.....
Egyébként kúrvaügyes gyerek, csak hülyemint a szar, mert ezer éve magyarázzuk neki, hogy normális gumival kellene megpróbálni.
Felröppen az első is, mégjobb lesz.
És ez jó, me szeretném ha gyorsulna a barátom, mnt a picsa!
Nekem ez új.
Egyébként, ja. Azt érzem, hogy a döntésem egész jó a tempómhoz. a balos kigyorsítások nem mennek, a féktávok, hááát még az is belefér, de az ívek, azok totálösszevissza, a sebbességeimet megintcsak nem találom. a hiphoppingot egész jól kezdem megszokni, a váltó baszik felfele váltani, kellene egy rövidgáz, egy köridőmérő, mert elfelejtem használni, jöhetne egy fokozatkijelző is.. Egyébként nem volt ez rossz, legalább az előzgetést lehetett gyakorolni.