megesetleg az öreganyád pitsáját...van egy mókás emberem ő meghajtogatja ezt pikk pakkk..csak mert neki van ultra hyper rozsdamentes lemeze meg kanyarfúrója megafaszom.gyerebazmeg.
A dobomat körbeölelő bilincsnek csak a gumijait és a bilics ALSÓ felét kaptam meg. Kell egy felülre is, amire a megfelelő helyen hegeszteni kell két fület is, hogy hozzá lehessen rögzíteni a segédváznak a kipufogó rögrítésére szolgáló furataihoz.
Tehát a bilincs felső részének gyönyörűségesenszép megvalósításához lenne szükségem valakire, aki rendelkezik hegesztőaparáttal, lemezvágószirszarral, fúróval, meg esetleg elfekvőben lemezzel is.
Te kréjzigjone, kellene a segítséged egy kipufogó beszerelésében.
Vettem egy arata félrendszert és a felfogató bilincsnek csak az alját kaptam meg hozzá.
Nem igazán szeretném rákókányolni én. Nem vagyok eleresztve lemezekkel, meg hagesztővel, meg ilenekkel.(meg nem vagyok hülye, hogy 15000-et fizessek a gyáriért). Tudolebbensegíteni?
Azok mennek, a mélyét nehéz megjegyezni.
Hányan lehetnek a pályán az 5 perces jelzés után, az esernyőssel együtt 2t-ben? Faszom...
Hányadikként rajtol le mans-ban az akinek a bemelegítő kör elején nem indul a motorja?
A20p-es jelzés után cserálhető e a motor?
nem lehet ott aludni vácon risz rossz nőcskéknél?
részegen?
vagy nálad az udvaron?