Miota kimostam és beolajoztam a levegöszüröt a következöket tapasztaltam a vassal!Melegitésnél egyszercsak leesik az alapjárat és lefullad és mintha jobban rángatna egy picikét!Szerintetek? :D
Sziasztok! Van egy 2002-es ZX12R-em, sajnos 3 hete kifordult elém egy hülye tyúk és az eleje odalett.
Tavasszal motorcsere volt, egy 2005-ös, kb. 20.000 km-t futott került bele.
Az előző motor lánckihajtás csapágy problémája miatt került ki belőle, kihordta az öntvényházat a csapágy......
A két blokk-fél használhatatlan, de a benne lévő többi alkatrész a megtett 90.000 km ellenére alig kopott.
Ez is eladó egyben vagy alkatrészenként is.
A törött motor eladó lesz egyben vagy alkatrészenként. Akit érdekel írjon privátban a kawageza@gmail.com címre.
Attila
Mikor lepereg a szivacs a kókusz alól, vegyél TwinAir szivacsot, narancssárga fehér 8mm vastag.
Kapni méterben, és szabd be a régi szivacsok helyére kb 60x60-as lapok, légszűrő olaj osztjónapot.
Mosható az is, no meg lesz elég csere szivacsod.
Sasolj be a ZX7R topikba. Lesz egy gurulás majd velük. Gyere el oda. Is
Lassan majd csak találkozunk
Tavasszal motorcsere volt, egy 2005-ös, kb. 20.000 km-t futott került bele.
Az előző motor lánckihajtás csapágy problémája miatt került ki belőle, kihordta az öntvényházat a csapágy......
A két blokk-fél használhatatlan, de a benne lévő többi alkatrész a megtett 90.000 km ellenére alig kopott.
Ez is eladó egyben vagy alkatrészenként is.
A törött motor eladó lesz egyben vagy alkatrészenként. Akit érdekel írjon privátban a kawageza@gmail.com címre.
Attila
Javaslom tölts le user manuált, abban nincs nyári meg téli beállítás gumira.
Kapni méterben, és szabd be a régi szivacsok helyére kb 60x60-as lapok, légszűrő olaj osztjónapot.
Mosható az is, no meg lesz elég csere szivacsod.