Guro, ti nem jönnétek picit hamarabb? 11kor talizhatnánk osztyapenkón, ahogyan anno, 12re elmennék BIrd-höz.
Bird veled hol talizzunk a pékségben? XD ahogy anno?
Tomival talizunk itt a péceli MOL-on mondjuk 10kor.
Szia!
Vasárnap volt nekünk a verseny, nem szombaton! Stílusosan futamgyőzelemmel és ezáltal a bajnokság első helyével búcsúztattuk az évet és az ellenfeleket. A fanyalgókkal és köcsögökkel nem foglalkozom, emészteniük kell ezt még egy ideig
A lenézett ZX12R-nek a legjobb ideje 9,55 mp volt, a legjobb sebessége pedig 247,423 km/h.
Jó szerelő, jó fékpadi guru és egy jó pilóta kellett hozzá
Amúgy ha ennyire keresett most a fekete 12-es, akkor lehet,h eladnám az enyémet !
Sok munka,sok pénz van benne, szóval ha valaki szépet és jót akar,akkor hajrá...
Szia KadiLaci !
3 éve vette meg egy haverom Budaörsről, egy évig volt nála, én voltam a motor szerelője,amíg nála volt...
A fényezés kimondottan csúnya rajta, meg valószínű,h méginkább lelakták...
Sziasztok ! Nemrég regisztráltam ezen az oldalon, kis segítséget kérnék.Van-e különbség USA modellnél az EU piacra gyártottaknál? Gondolok itt alkatrészekre, csavarokra stb.
Bird veled hol talizzunk a pékségben? XD ahogy anno?
Tomival talizunk itt a péceli MOL-on mondjuk 10kor.
További érdeklődők?
Vasárnap volt nekünk a verseny, nem szombaton! Stílusosan futamgyőzelemmel és ezáltal a bajnokság első helyével búcsúztattuk az évet és az ellenfeleket. A fanyalgókkal és köcsögökkel nem foglalkozom, emészteniük kell ezt még egy ideig
A lenézett ZX12R-nek a legjobb ideje 9,55 mp volt, a legjobb sebessége pedig 247,423 km/h.
Jó szerelő, jó fékpadi guru és egy jó pilóta kellett hozzá
ENNYI A LELKESEDÉS?
akkor
Atlantisz
Tomi
Bird
Én
????
Közeledik a vége
Sok munka,sok pénz van benne, szóval ha valaki szépet és jót akar,akkor hajrá...
3 éve vette meg egy haverom Budaörsről, egy évig volt nála, én voltam a motor szerelője,amíg nála volt...
A fényezés kimondottan csúnya rajta, meg valószínű,h méginkább lelakták...