Sejtettem én hogy jó vétel, csak soknak tűnt a különbség a fehérvári kékhez képest. Júniusban még utóbbira voltam rágerjedve, de nem sikerült kipróbálni míg otthon voltam. Utólag kiderült hogy ez nem is olyan nagy baj,
MI volna ha úgy szerveznénk, HOGY! : 25.én, de dél körül, volna a tali, délután BIrd te mikor tudnál nyeregbe pattani? Addig mi karikáznánk erre arra, dőzsi-dőzsi. hapzsi-hamcsi stb, majd elgurulnánk érted? hm?
TÖBBIEK IS JELENTKEZZENEK ÜGYBUZGÓN!
(jó volna idén már 5en összefutni )
Kérdés hogy lesz jó idő! Hétfőn fényezőhöz viszem a tankborítást, ram air a helyén, kapcsolók kábelköteg elhelyezés, biztosíték, és mondjuk hogy kész is ... még egy hét kb és várható a vége
Jaja Atlantisz az ahol anno is taliztunk, (bár az OMV) de ha neked mol hát úgy is jó ;)
Guróékróül tud valaki valamit?
De valóban mi mehetnénk a mol kúttól ;)
Kérdés kik jönnek, még lövésem nincs merre mennénk, bár valami ugy is lesz ;) :S
Dél környékén valahol bevesszük BIrd-öt.
Mennék akkor ÉN.
ptomi.
Atlantisz neked jó a 25?
(jövőhét hétfő környékén kész a tank)
Szervezéshez, pest környékieknek, (guróéknak még nem tudom) Osztyapenkó M1-M7 Bevezető OMV kút első találkozóhelynek előirányozva.
Jelezzétek kérlek kit érdekelne, vagy hol lenne jó a tali, addigra összeszervezzük hogy jó legyen
Sejtettem én hogy jó vétel, csak soknak tűnt a különbség a fehérvári kékhez képest. Júniusban még utóbbira voltam rágerjedve, de nem sikerült kipróbálni míg otthon voltam. Utólag kiderült hogy ez nem is olyan nagy baj,
TÖBBIEK IS JELENTKEZZENEK ÜGYBUZGÓN!
(jó volna idén már 5en összefutni )
De táplálom is benzinnel a hőtermelését