Király volt a mai nap. Voltak tanulságok. Soha nem hittem volna, hogy egy több száz négyzetméteres benzinkutat nem lehet észre venni 5 méterről
Gyurinak pedig javaslok egy GPS frissítést. De úgy, hogy a föld utakat és a kib..szott sz@r utakat égesse ki a rendszerből
Képeket toljátok!
Szépek voltak a kis madárkák, márkától, köbcentitől függetlenül.
Remélem mindenki hazaért épségben, jót motoroztunk (már ahol jó volt az út). Bízok benne, hogy jövőre többen leszünk. Örültem, hogy újra találkoztunk és hogy bővült a csapat.
Campona mellett ott a meki és a shell kút is. A kúton legalább mindenki tankolhat. Én majd valahol csatlakozom, mert kb 11-12 körül érek Bp-re. Csak mondjátok, hogy merre mentek
Kanyargás, kajálás? Mi a terv?
jó akkor:
Tomi,
Balu
Atlantisz
én (nyúlom a képed osztom) világbajnok! Pécel mol kút 10h.
Guró akkor értetek legurulunk a Campónához 11.30ra (addig ha más nem motorkázunk)
BIrd érted hova menjünk ??
10h Pécel Mol kút
11.30h Campona (mellette van még az a shell kút? mert akkor inkább az jobb volna számom akinek kellene 06-31-318-4305
Én 10 elött a péceli molon leszek az fix! Nekem mind1 merre van utánna a tali ,de segítsük azokat akik nem annyira ismerik a terepet,vagy könnyítsük az életüket kicsit! Nektek merre lenne jó a találkozás! Pécelröl 3-an toljuk?
Na!!!Hát kérem szépen alakul a csapat.Visegrád? Esztergom? Szlovákia? vagy vakon térképre bökés. Mindegy hova megyünk a lényeg, hogy egy jót motorozzunk.
(tudom tudom) ...... Az a rengeteg kép? egy nincs fent még :S
Gyurinak pedig javaslok egy GPS frissítést. De úgy, hogy a föld utakat és a kib..szott sz@r utakat égesse ki a rendszerből
Képeket toljátok!
Szépek voltak a kis madárkák, márkától, köbcentitől függetlenül.
És én is örülök ,hogy megismertelek titeket!!!
Csúnya középfül gyulladással fekszem itthon. Sajnos a holnap nekem kimarad. :-(
Nektek széles utat, jó gurulást!
Üdv,
Balu
Vicc vót Mentettem
Kanyargás, kajálás? Mi a terv?
Tomi,
Balu
Atlantisz
én (nyúlom a képed osztom) világbajnok! Pécel mol kút 10h.
Guró akkor értetek legurulunk a Campónához 11.30ra (addig ha más nem motorkázunk)
BIrd érted hova menjünk ??
10h Pécel Mol kút
11.30h Campona (mellette van még az a shell kút? mert akkor inkább az jobb volna számom akinek kellene 06-31-318-4305
természetesen bárhova elmegyünk, csak könnyen megközelíthető legyen :-)
11:30 körül érnénk nagyfalura :-)
jegyzem meg az átépítés miatt azt sem tudom, hogy kell oda menni a kúthoz :-)))
Először is üdvözlök mindenkit!
Engem is érdekel a vasárnap, péceli taliponttal.
Mi az utiterv?
Üdv,
Balu
Így én is Bp-en csatlakoznék. Merre megyünk?