Srácok nekem is fenn van a zx12r em. Ne röhögjetek ki nagyon érte. Fekete zx12r. Törötként van titulálva. Képeken látszanak a hibák. Azon agyalok hogy lehet nem adom el. Csak jobb lenne könnyebre váltani. Szombathelyiekkel beszéltem. Ott van egy KTM RC8 1.9milaert. 700ba akartak beszamolni ugy hogy elmondtam mi a baj. 454kmre van. Megkertem oket hogy mivel nem kis táv,ezért csinálok pár képet. Utána egyből csak 500ezer lett. XD még ha 650et mondtak volna vagy 680.azt mondom bánja a fasz. XD de 500.... xD na mind1 láttam van papiros sérülés mentes váz 150ezerért. Agyalok hogy?megveszem. Hogy max esztétikai hiba az idomon mert már szinte mindent kicseréltem rajta. Kb majd 1 millánál vagyok sok apró faszságokkal. Szerelőm azt mondta hogy nrm akar ez a motor engem. Egyszerűen nekem nem tudom. Űltem k8as gixxeren k2 gixxeren r1 en zx9r en honda cbr 1000rr en. Hát zx12r kényelemre mindent vitt. R1 az kuka xD k8 meg a cbr az tetszett még. Zx12r nekem jo poziciora meg minden deeee nem tudom kevés. Most 1el kissebb fogas kerék van elől. Agyalok hogy 3 al nagyobbat rakok még hátra. Lesülyesztettem most 1cmel az elejét a hátsó rugos tagot full koppig keményre hadd riszáljon. Tetszik a rohadék de néha tul nehéznek és lomhának tűnik. Ezert is gondoltam az RC8 ra vagy vagy meg van fenn hasznalton az arany fekete zx12r ujabb modell. A pofája nagyon tetszik. Még az jol esne. :( tiszta dilemma. Csajomis babát akar meg most vesz autót de faszom ősszel házat veszünk ha minden jol megy. Most mi a kurva istent csináljak.?
Szia! Nekem is ez lenne a gondom.Szelepfedéltömítés csere és a gyertyákét is ki kellene,biztos ami biztos. Olyat hallottam,hogy a leszedésnél óvatosan,csillag formában kell leszedni a tömítést,mert tökömtudja milyen anyagból van a szelepfedél és nehogy az élek sérüljenek,mert akkor fennmarad a jelenség.A jeladómat szépen megcsináltam,onnét már nem jön. Nekem is a bal oldala,valamint a jobbon is látom már,de az lehet a kanyarodás miatt,"átfolyt".
Már írtam kawazsolti-nak :)
Volt már 3 db 12-es is a garázsban egyszerre és nem rossz látvány
Gondolkoztam azon, hogy építek egy 12-est turbóval, de aztán letettem róla. El is adtam az utca 12-est, mert szinte semmit nem mentem vele.
De most megint bizsereg ez az érzés
Nekem bejön a GTR, de jelenleg még távolinak látom magamtól azt a stílust. Most készül az 1100-as ZZR-em, és az még mindíg megindítja a nyálelválasztásomat.
Megértem a problémádat, mert nekem még mindíg a "régebbi" vasak jönnek be. Spec az 1400-as ZZR se tetszik 100%-osan.
Kíváncsi leszek, hogy fogsz dönteni. Szerintem egy kényelmes, túrás vonallal nem fogsz rosszul járni, bármi is legyen az
Szia Domi!
Most akkor örülünk vagy sem?
Hmmm..egyébként azt hittem, hogy a V-Storm marad. Akkor mi lesz? Átváltasz choperra? Ne bassszzzz
GTR1400? Vannak szép példányok
Vagy valami lightos időszak következik? A 12-esed meseszép!
Még én is gondolkoztam rajta
tudsz vmit a 06.27-ei Kawa-kanyarról
k...ra nem egyértelmű a Kawa honlapján leírtak alapján, hogy akkor most mindenkinek fizetős, vagy mi a fene, így, hogy összevonták a motorrevű programjával...
Elviekben azt mondanám, hogy júliusban tudunk rá egy görbe napot nézni
A 750-esek jelenleg szervízelésen vannak és szerintem kell 2-3 hét amire visszakerülnek
Hali!
Egy rutinos szerelőt tudok neked ajánlani! Nekem az egyik 12-esemnél jelentkezett ez a probléma és Fekti Tibi (fektigumi.hu) megoldotta.
Gyorsan, tökéletesen, hibátlanul. Csörögj rá és hivatkozz rám
Hali! Bocsika, de kicsit kikerültem az internet vonzásából. Kicsit pihentem és zúztam egyet az AC/DC-re Párizsban. Ba..tt jó volt Na meg vettem egy kis ladikot
Kütyüket már nem veszek, mert már csak egy ZX12R maradt a garázsban. Versenyszerű gyorsulás kilőve a csalók miatt, inkább más dolgokba tolom a pénzt.
De ezer hála, hogy gondoltál rám!
Kawazsolti!Szia Köszi de nem cserélem ki mert fél év egy év után újra előjön ez már a 3. ami benne van és elég drága!Minden 12-es ilyen!Bal oldalt a jeladó fölött olajpára szivárgás!
Na majd csörgök
Már írtam kawazsolti-nak :)
- ha komolyan gondolod, beszélhetünk róla!
Persze az is számít, hogy jó lenne, ha olyan helyre kerülne, ahol megbecsülik.
Gondolkoztam azon, hogy építek egy 12-est turbóval, de aztán letettem róla. El is adtam az utca 12-est, mert szinte semmit nem mentem vele.
De most megint bizsereg ez az érzés
Nekem bejön a GTR, de jelenleg még távolinak látom magamtól azt a stílust. Most készül az 1100-as ZZR-em, és az még mindíg megindítja a nyálelválasztásomat.
Megértem a problémádat, mert nekem még mindíg a "régebbi" vasak jönnek be. Spec az 1400-as ZZR se tetszik 100%-osan.
Kíváncsi leszek, hogy fogsz dönteni. Szerintem egy kényelmes, túrás vonallal nem fogsz rosszul járni, bármi is legyen az
Ezen túl viszont semmi nem jön be. Soha nem volt még ilyen, hogy nincs vágyaimnak tárgya.
Még egy ZX12 a garázsba?
Most akkor örülünk vagy sem?
Hmmm..egyébként azt hittem, hogy a V-Storm marad. Akkor mi lesz? Átváltasz choperra? Ne bassszzzz
GTR1400? Vannak szép példányok
Vagy valami lightos időszak következik? A 12-esed meseszép!
Még én is gondolkoztam rajta
igen, elvitték. A másik motort.
Mindkettő felkerült a hírdetési oldalakra, a Vstrom pikk-pakk elment.
A Kawára is sokan jelentkeztek, de amíg nem tudom, hogy mi legyen utána, addig nem lehet üres a garázs.
Nekem lövésem sincs ezekről. Megmondom őszintén, hogy azt se tudtam, hogy lesz vmi rendezvény
tudsz vmit a 06.27-ei Kawa-kanyarról
k...ra nem egyértelmű a Kawa honlapján leírtak alapján, hogy akkor most mindenkinek fizetős, vagy mi a fene, így, hogy összevonták a motorrevű programjával...
Akkor ott valami nem sikerült jól! Jó párat cseréltem de ilyet hogy fél évente
A 750-esek jelenleg szervízelésen vannak és szerintem kell 2-3 hét amire visszakerülnek
Mikor lehet a még megmaradt Kawasaki garázst meglesni?
Egy rutinos szerelőt tudok neked ajánlani! Nekem az egyik 12-esemnél jelentkezett ez a probléma és Fekti Tibi (fektigumi.hu) megoldotta.
Gyorsan, tökéletesen, hibátlanul. Csörögj rá és hivatkozz rám
Kütyüket már nem veszek, mert már csak egy ZX12R maradt a garázsban. Versenyszerű gyorsulás kilőve a csalók miatt, inkább más dolgokba tolom a pénzt.
De ezer hála, hogy gondoltál rám!
Sajnálom, de értem amit írtál. Azért eléggé penge a gép!
megfelelo tomitoanyag es kesz