Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lopott? .
. . . . .
.most azt a jelenetet képzel el,mint a testrablók c.filmben volt .érted..... .
igy van
K6os nyinnya . ,. . . .
nemlehet
ennyi ,tőlem a múltkor vérvizsgálat után,megkérdezte az orvos,h van egy Kawasakim?mondom nem,mert 2van .azt mondja látszik a véremben is,sok benne a zöld vérsejt . ..
és hozzátette,h ha megyek vért adni,akkor irassam rá,h kawasakis vér,mert ha véletlenül megkapná egy szuzukis,akkor a szervezetében a vér átvenné az irányitást,és az embernek uj szuperképességei lennének,pl: tudna motorozni ,meg rájönne hamar,h Zöld a lámpa,Zöld az Isten,Kawásoknak párja nincsen . .
Te+Tójjá má fel képet a NEW Ninjádról.
Azt,hogy Gyönyörű! +a hangja+az ereje+a f@szom STB.
azt hogy Kawasaki
Szia kép még nincs.vaku nélkül csináltam de semmi nem látszik .Mingyá lemegyek és készitek .
Ebből a tesztből nem derül ki semmi .
MEG ELMONDOM UTOLJÁRA!HA A hAJABUSA 400at menne kettesben nekünk akkor sem kellene .mert nem tettszik .
a mi 12esünk egy 10!éves motor,egy 10éves konstrukció,és az alapján kell összehasonlitgatni bármivel is .Nekünk ez kellett mert nem jön szemben az utcán,szép férfias,formás,erős,kényelmes,minden csaj nedves lesz tőle.ez a KAWASAKI. .Mi tudjuk,ha van ettől erősebb is,meg olyan ami jobban gyorsul,és jobb a kanyarokban.De hiába gyorsabb nincs .És ebben a motorban A Motorban tökéletesen egyesül a szépség, a kényelem,és az erő .

MA EZÉRT 12es DICSÉRŐ NAPOT TARTUNK ITT!KEDVES BARÁTAIM!
MINDENKI SZÓLJON NÉHÁNY SZÓT,H MIT SZERET A MOTORJÁBAN! . .
Te Oszi:Ne kezd már te is ezt a gyerekes összehasonlítást .Mert esküszöm nem fogunk bevárni téged az autópályán 1ütt motorozásaink alkalmával! Mi a ZX-12 t imádjuk,ha más motor tetszene akkor az lenne Az pedig,hogy az új konstrukciók ütik a több évvel ezelőtti fejlesztéseket,hát természetes .Számunkra mégis a legdögösebb gép a Kawasaki ZX-12R Ninja marad. Ennyi
Azért érzitek, h mit tud a Suzuki...
http://www.motorcycle-usa.com/...
Action? kép?
Aki akar jó oldaltáskát venni, meg jó árom az vegyen ilyet. Sztem megéri...
Éjjeles vagyok. Hozdasd be valamikor délután. Elötte TE hívjál fel, mert azt felveszem...
van rá érdeklödö, hogy megakarod csináltatni?
jujjj komáromba motoros tali
hmm szépen hangzik egy darab zx12r ninja biztos ott lessz,
Hali!

Valaki keresett oldaltáskát......

http://letoltes.kawasaki.hu/tv...
Hi All!
Látom itt már szervezgetik az első talit! bár csak már ott tartanánk hogy előlehetne gurítani a vasat! de itt még havazott ma
még szép hogy ottleszünk
oszi mikor nézed meg a tv-t mert szombatra kéne már, kint van a comboba, bármikor elviheted odavitetem a házad elé.
Áhh, nem rakom rá a motoromra. Még megződül...
nem tennék rá sok pénzt hogy nem ugyanaz lehet stimmel mindkettőre