A lényeg az egészben a kellemes együtt motorozás, az esti bulik, megismerjük egymást és a remek emlékek. Viszünk kamerát, fényképezőt. gyönyörű helyekre megyünk. Higgyétek el, ezt nem szabad kihagyni.
nem kell kezdeni mar most a nyavajgast
azert kezdjuk most szervezni, hogy utana ne azon menjen a huzavona, h kinek mikor nem jo. mellesleg ugyis lesz, akinek nem fog megfelelni az idopont, de ez mindig igy van
Végre kelet felé is kimozdul majd a társulat...
Engem is érdekelne a túra, de ezt az 5 napot elég komoly lesz összehozni úgy, hogy mindenkinek megfelelő legyen az időpont.
5 napos lesz és kész. Tozso, is tudja ezt, csak próbálkozott. Jól fogjuk magunkat érezni. Tudja ő is, hogy 1 nap alatt nem lehet semmit megnézni. Majd úgy intézzük, hogy szerdán indulunk, összeszedjük a többieket (kacsorjanika, stb) és együtt megyünk a határra, ahol esetleg Bélus vár minket, hogy navigáljon a vendégházig. Ott nagyon csúnyán berúgunk és másnap elkezdjük a környék felderítését.
Az a baj, hogy az út hossza 600 km körül van (csak oda). Vagy több, nem tudom, majd Béla megmondja. Tehát az egy nap mindenképpen. Ha 3 napra megyünk, akkor 1 napunk van arra, hogy szétnézzünk. Az meg - tekintve a látnivalók számát- kevés. Így is eléggé tömény programnak ígérkezik, amit fafaragó mesterünk felvázolt nekünk.
ajaj ilyet ki ne ejts,hogy tetszik a kék&zöld nekem nem az,hogy tetszik de nem nagyon érdekel azért köszi ketten vagyunk ízlésficamosak mert én meg juszt is rajta hagyom
Szegecs Pitju!
Ja én is gondolkoztam már rajta,vagy a festésen találtam is rá a neten festéket majd látom mi lesz de köszi az ötletet ezt nem értem ezt a "nem pedig...." .
Jobbulást!
Nekem is idegbecsípődés, bal lábam néha zsibbad.Jobb csukló inhüvelygyulladás.Meg még szedtem rá egy kis influenzás vírust is.
De érdekes,nyáron a kormány mögött valahogy nem érzem egyiket sem.
Szia csucsu-ka. Nem az a gond, hogy nem akarunk hozzád menni, csak pl. nekem, nagyon besűrűsödött minden. Pénteken voltam felülvizsgálaton és az orvos annyira megijesztett, hogy alig tértem magamhoz. Magas vérnyomás, érszűkület, ráadásul a gerincsérvem sem javul. A jobb kezem nem tudom kinyújtani rendesen. a bal lábam meg fáj. De most megpróbálok egészségesebben élni.
és én is itt vagyok ám. Habár nem ugy tűnik mintha emklkeznétek még rám. Legalábbis a meghívásommal nem nagyon élt senki, pedig már 2 időpontot is feldobtam. Aszem erre mondják klasszikusan hogy nyasgem
Szervezés kérdése.
azert kezdjuk most szervezni, hogy utana ne azon menjen a huzavona, h kinek mikor nem jo. mellesleg ugyis lesz, akinek nem fog megfelelni az idopont, de ez mindig igy van
Engem is érdekelne a túra, de ezt az 5 napot elég komoly lesz összehozni úgy, hogy mindenkinek megfelelő legyen az időpont.
Mikor lesz a túra és lehet-e csatlakozni?:)
Sorry, pont én voltam az egyik kezdeményező, de az utóbbi két hét nagyon zsúfolt volt.
Ja én is gondolkoztam már rajta,vagy a festésen találtam is rá a neten festéket majd látom mi lesz de köszi az ötletet ezt nem értem ezt a "nem pedig...." .
Csucsu: szex? Vajon mi?
Nekem is idegbecsípődés, bal lábam néha zsibbad.Jobb csukló inhüvelygyulladás.Meg még szedtem rá egy kis influenzás vírust is.
De érdekes,nyáron a kormány mögött valahogy nem érzem egyiket sem.
Amúgy meg szóltam hogy a te korodban óvatosan a szex-el
tessek meggyogyulni
Nem találom.Ilyenekkel hamar felidegesítem magam sajnos.
El tudnád nekem küldeni emilben?
nemeth.zoltan81@gmail.com
Köszi.
Üdv.