Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lényeg az egészben a kellemes együtt motorozás, az esti bulik, megismerjük egymást és a remek emlékek. Viszünk kamerát, fényképezőt. gyönyörű helyekre megyünk. Higgyétek el, ezt nem szabad kihagyni.
Jaja, az szerintem is jó.
Hát pont ezért már most eldöntjük és akkor lesz idő mindenkinek elintézni akkorra a szabit. Én Július végére gondoltam.
Szerintem az sem lenne gáz, ha valaki csak pénteken napközben csatlakozna a társulathoz.
Szervezés kérdése.
nem kell kezdeni mar most a nyavajgast
azert kezdjuk most szervezni, hogy utana ne azon menjen a huzavona, h kinek mikor nem jo. mellesleg ugyis lesz, akinek nem fog megfelelni az idopont, de ez mindig igy van
Végre kelet felé is kimozdul majd a társulat...
Engem is érdekelne a túra, de ezt az 5 napot elég komoly lesz összehozni úgy, hogy mindenkinek megfelelő legyen az időpont.
Így mindenkinek csak 3 nap szabit kell kivennie.
5 napos lesz és kész. Tozso, is tudja ezt, csak próbálkozott. Jól fogjuk magunkat érezni. Tudja ő is, hogy 1 nap alatt nem lehet semmit megnézni. Majd úgy intézzük, hogy szerdán indulunk, összeszedjük a többieket (kacsorjanika, stb) és együtt megyünk a határra, ahol esetleg Bélus vár minket, hogy navigáljon a vendégházig. Ott nagyon csúnyán berúgunk és másnap elkezdjük a környék felderítését.
Szevasztok!

Mikor lesz a túra és lehet-e csatlakozni?:)
Hali!
Sorry, pont én voltam az egyik kezdeményező, de az utóbbi két hét nagyon zsúfolt volt.
Az a baj, hogy az út hossza 600 km körül van (csak oda). Vagy több, nem tudom, majd Béla megmondja. Tehát az egy nap mindenképpen. Ha 3 napra megyünk, akkor 1 napunk van arra, hogy szétnézzünk. Az meg - tekintve a látnivalók számát- kevés. Így is eléggé tömény programnak ígérkezik, amit fafaragó mesterünk felvázolt nekünk.
Persze én is így gondoltam... sok sok szódával vagy kombináljuk szódás szemüveggel meg vagyunk áldva ezzel a szemüvegesdivel szakmai ártalom.....
napszemuveggel ...... ööööööööööööö SZÓDÁVAL elmegy
ajaj ilyet ki ne ejts,hogy tetszik a kék&zöld nekem nem az,hogy tetszik de nem nagyon érdekel azért köszi ketten vagyunk ízlésficamosak mert én meg juszt is rajta hagyom
Bizti én nem értek hozzá ha te mondod.... lefotózzam neked?
Szegecs Pitju!
Ja én is gondolkoztam már rajta,vagy a festésen találtam is rá a neten festéket majd látom mi lesz de köszi az ötletet ezt nem értem ezt a "nem pedig...." .
Apám te másolsz engem. . De valóban, motoron semmit nem érzek. Lehet, hogy az adrenalin lökés miatt.

Csucsu: szex? Vajon mi?
Jobbulást!
Nekem is idegbecsípődés, bal lábam néha zsibbad.Jobb csukló inhüvelygyulladás.Meg még szedtem rá egy kis influenzás vírust is.
De érdekes,nyáron a kormány mögött valahogy nem érzem egyiket sem.
Remélem semmi komoly
Amúgy meg szóltam hogy a te korodban óvatosan a szex-el
Majd adok en neked!
tessek meggyogyulni
Szia csucsu-ka. Nem az a gond, hogy nem akarunk hozzád menni, csak pl. nekem, nagyon besűrűsödött minden. Pénteken voltam felülvizsgálaton és az orvos annyira megijesztett, hogy alig tértem magamhoz. Magas vérnyomás, érszűkület, ráadásul a gerincsérvem sem javul. A jobb kezem nem tudom kinyújtani rendesen. a bal lábam meg fáj. De most megpróbálok egészségesebben élni.
..jah 03'-06'
Bituman!
Nem találom.Ilyenekkel hamar felidegesítem magam sajnos.
El tudnád nekem küldeni emilben?
nemeth.zoltan81@gmail.com
Köszi.
Üdv.
Hooopsz rossz helyre tettem a választ...Megtalálod a 19349 Hsz-ben
és én is itt vagyok ám. Habár nem ugy tűnik mintha emklkeznétek még rám. Legalábbis a meghívásommal nem nagyon élt senki, pedig már 2 időpontot is feldobtam. Aszem erre mondják klasszikusan hogy nyasgem