Ha beállítási baj az még nem nagy baj, :) de ha ilyen baja van akkor nagy eséllyel power ! Általában a power csinál ilyen bajt főleg ha egyről kettőre lett ilyen !A power is vagy nem pörög ki alul szépen megy ,vagy alul nulla felül jól megy ahogy kell :) De bármi más is lehet persze :)
Érdeklődnèk van egy kawasaki kx 250 1997 es elvileg annyi a jobaja hogy nem porog fel.Mi leheta hiba forrasa erdemes ilyen motort meg venni?Vagy sok hiba miatt csinalhatja ezt?
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok ,van egy kdx 200 as blokkom és fel kell újítani a főtengelyt és megfúrni a hengert .Megvettem mindent hozzá már .A hengeren 0.25 mm kell fúrni 67,00 as dugó megy bele kb mennyibe kerül a fúrás honolással?.A főtengelyt is át kell fűzni cserével és centrírozással kb mennyi ??Mégis egy körülbelüli ár érdekel ,mire készüljek 15 ezerre vagy 50 :)Már csak ennyi hiányzik . Köszi fiúk!
Köszönöm a segitséget'!Én irtam rosszul khi van a motorszámban.......kx125H van az alvázszámban azt is rosszul írtam mert le volt fújva és alig lehetett kivenni a betüt....össze lett rakva próbaképp és a henger az sehogy nem illik a képbe mert a kipufogó nyílás pont a vázba szalad.A gerecse motornál is most voltam és ők is azt mondták hogy ez a henger nem passzol a képbe sehogy mert nagyon oldalt jön ki a kipufogó nyilás.....a blokkom az poweres de a henger az nem .....akkor ezek szerint vadászhatok hengert ami poweres mert a gerecsénél csak sérűlt power nélküli van....most már értem hogy az előző tulaj miért nem fejezte be ezt a mocit.
Úgy néz ki sikerült beazonosítanom a blokkot.Azért kérdeztem hogy nem e hki az a hk1 mert hki jelzéssel gyártott blokkot a kawasaki 1982-től1986-ig.A hengered 1983-84-es évjáratúról származik,de ilyen hengerfej csak a 84-esen van.A blokkal kicsit nehezebb dolgom volt.Ez a blokk az 1985-86-os kx-okban van.Ezzel csak az a gond hogy ezt a henger és a blokkot nem lehet összepárosítani a power miatt,ha működik is akkor sem lessz powered.A blokkból jön föl egy kis tengely(nem tudom a nevét)ami működtetné a powert,a hengerre kéne hogy csatlakozzon de itt nem tud mert ahova kötni kéne ott most neked egy vízcső bemenet van Nem tudom máshogy elmagyarázni,remélem tudtam segíteni.
rakj fel a blokk másik oldaláról is pár képet,meg a vázról is.Átbogarászom a manualokat és megpróbálom neked beazonosítani.Első ránézésre a váz az 91-es.Ami inkább aggasztó lehet az a vázszám.1988-tól-2008-ig tudom az összes vázszámot de olyan hogy kx125R + hat szám olyan tudomásom szerint nincs.Csinálj egy képet a vázszámról nem ütötték át véletlen?A blokk az tuti hogy nem 91-es olyan 1987-88 körüli lehet de ebből a két képből pontosan nem tudom megmondani,de én ilyen hengerfejet kx-on még az életben nem láttam.A motorszámban a kh1 az nem khi akar lenni?
Ha az ár nem számít akkor motul 300V 10W-40-et tegyél bele én is ezt használom.Nem tudom milyen olajat használtál eddig de garantálom hogy észre fogod venni a különbséget,de nagyon sokan használnak ATF olajat is.
Sziasztok!2002-es kx 250-be szeretnék olajat cserélni!Aki ért hozzá h milyen kell bele legyenszives segítsen!Ár, nem számít nagyon jó minőségű legyen!Előre is Köszönöm a segítséget!
DEha régebbi az se baj 88-91 ig ugyan az a hajtókar ,dugóban nem vagyok biztos de a hajtókar ott a lényeg ,de ha kint vannak a csapágyakat látod a méreteit és utána tudsz keresni ,szimering méret ,de a hajtókar az tuti jó
Tuti 1990 mert sárga teleszkópos ,a 1991 az már kék ,de kérdés a blokkot cserélték e benne valamikor ugyan az a felfogatás ,jólenne látni a blokkot is ,de a váz tuti 90 es !!!
Az lesz amit írtál felmegyek a gerecsemotorhoz és felviszem a cuccokat más megoldás nem lesz.Azért köszönöm mindenkinek,hogy segítettetek nagyjából belőni az évjáratot.
igen az a problémám,hogy rendelni szeretnék pár alkatrészt és ez pontos évjárat nélkül nehéz lesz.A főtengelyemre azt mondták 50ezer a felújítás .Csapágyakat ,szimering,pakolás ezeket kell majd rendelnem meg még egy-két dolog.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok ,van egy kdx 200 as blokkom és fel kell újítani a főtengelyt és megfúrni a hengert .Megvettem mindent hozzá már .A hengeren 0.25 mm kell fúrni 67,00 as dugó megy bele kb mennyibe kerül a fúrás honolással?.A főtengelyt is át kell fűzni cserével és centrírozással kb mennyi ??Mégis egy körülbelüli ár érdekel ,mire készüljek 15 ezerre vagy 50 :)Már csak ennyi hiányzik . Köszi fiúk!
Kawasaki KX 125/250 üzemanyag tartálya és idomjai jó-e a Kawasaki KDX 200-asra?
1999-es évj. KX 250-es motorhoz keresek berugókart, ha valaki tud valahol akkor kérem ne tartsa magába. Köszi előre is a segítséget.
MOTUL TRANSOIL EXPERT 10W-40 Szerintem nagyon jó én is ezt használom a KX-be. Remélem segítettem.