abban szeretnék még segetseget kérni a powert szeretném összerakni csak sajnos még mindig nemértem ha teljesen zárva van akkor azokra a fogakra rakjam eztavackot hogy a tolo rúd még éppen elérje vagy amikor ráakasztom akkor már valamennyire nyitva legyen sajnos nem vagyok képbe és a manual sem sokat segit kár is volt levennem
Sziasztok valaki ārul esetleg üres kxf vázat?telok kerekek nemkellenek.vagy ha valaki tud infot merre keressek azt megköszöném.ill ugyanitt keresek 2t 250hez karbit.
Közben megtaláltam legtöbb kérdésemre a választ!
Hasonló szervizigénye van mint a KTM EXC 250 típusnak.
file:///D:/Let%C3%B6lt%C3%A9sek/Kawasaki%20KDX%20200%20-89%20a%20-94%20-%20Service%20Manual.pdf
Sziasztok!
Érdeklődnék, külön topickot nem találtam neki, a KDX250-el kapcsolatban érdeklődöm!
Powerszelepes vagy sem, üzemóra vagy kilométer után cserélik benne az alkatrészeket?
Nem versenyhasználat mellett tulajoknak mennyit bírt ki egy dugattyú, gyűrű, csapágyak, hajtókar felújításig?
Vannak e típushibái, alkatrészellátás mennyire jó hozzá?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
valaki tudna nekem segíteni 2002 kx power szelep összeszerelés ügyében teljesen zárt állapotban akasztom rá a tolo rudat???sajnos manualba nem különösebben fejezik ki
Üdv.
A kdx 200 1989-1994 gumi szívócsonk az megegyezik valamelyik évjáratú kx 250 el ? ,Mert használtam képtelenség találni bármilyen alkatrészt is ,főleg gumicsonkot .Bárkinek bármilyen használt blokk alkatrésze van írjon !
Egy 1995 ös kdx 250-nek mennyi a fogyasztása, és mennyire szervíz igényes?
Hasonló szervizigénye van mint a KTM EXC 250 típusnak.
file:///D:/Let%C3%B6lt%C3%A9sek/Kawasaki%20KDX%20200%20-89%20a%20-94%20-%20Service%20Manual.pdf
Érdeklődnék, külön topickot nem találtam neki, a KDX250-el kapcsolatban érdeklődöm!
Powerszelepes vagy sem, üzemóra vagy kilométer után cserélik benne az alkatrészeket?
Nem versenyhasználat mellett tulajoknak mennyit bírt ki egy dugattyú, gyűrű, csapágyak, hajtókar felújításig?
Vannak e típushibái, alkatrészellátás mennyire jó hozzá?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Gábor
A kdx 200 1989-1994 gumi szívócsonk az megegyezik valamelyik évjáratú kx 250 el ? ,Mert használtam képtelenség találni bármilyen alkatrészt is ,főleg gumicsonkot .Bárkinek bármilyen használt blokk alkatrésze van írjon !