ha szétszeded a főtengely szimeringeken ne spórolj,jó minőségűt vegyél bele ha beszarik nem tudod kintről cserélni,szét kell húzni hozzá a blokkot
Ha esetleg főtengelycsapágyat cserélsz azt tudok adni,van két zsír új csapágyam az enyémbe sajnos nem jó a méret.2002-esbe már nagyobb méretű csapágyak vannak.Kis pénzért odaadom én úgy sem tudom felhasználni.
A leírtak alapján elképzelhető hogy a nyitó résznél(nem tudom a pontos nevét)lesz a gond,mivel röpsúlyos,lehet hogy valami szorul benne és nem tud rendesen nyitni,esetleg rugótörés.
Kiakasztott povernál meg azért dadog mert kis fordulaton túl nagy neki a kipufogó nyilás.
Szerintem szedd le a deknit és nézz rá arra a röpsúlyos bizbaszra.
még 1 dolgot megprobáltam,hogy kiakasztom a power szelepet és folyamatosan nyitva van.alacsony fordulaton dadog mint az állat magason megy szépen.szerintetek?
Sziasztok,van egy kis gond a 250-essel.tegnap menet közben fél gáz után elkezdett fulladás,karit kitakaritottam de ugyanaz.gyertya cserélve. Ma néztem a power részt és hol nyit hol nem.leakasztottam a hengerrel,kézzel simán tudom a fogaslécet mozgatni és mozognak a szelepek is rendesen.ami a vizpumpán van nyitó rész,az estéd romlani?
Ha esetleg főtengelycsapágyat cserélsz azt tudok adni,van két zsír új csapágyam az enyémbe sajnos nem jó a méret.2002-esbe már nagyobb méretű csapágyak vannak.Kis pénzért odaadom én úgy sem tudom felhasználni.
Kiakasztott povernál meg azért dadog mert kis fordulaton túl nagy neki a kipufogó nyilás.
Szerintem szedd le a deknit és nézz rá arra a röpsúlyos bizbaszra.