Üdv.Van egy 1996-os kawasaki kmx 125-ösöm, és nem tudom a karburátor típusát.Azt el tudtam olvasni, hogy MIKUNI de többet nem tudok róla, mert elhagytam a tűszelepet belőle és nem tudom milyet kell hozzá venni.Tudtok nekem segíteni?
Szia,
Nekem ez az alvázszám nem teljesen kerek, szerintem 90-es az évjárat. Minden bizonnyal víz kerül a váltóba, ez okozza az elszíneződést. Elég sok opció lehet, hogyan kerül oda a víz, a tapasztalataim szerint leggyakrabban a 92055 O gyűrű a ludas… LINK
Én első körben ezt nézném meg, ehhez picit bontani kell a blokkot, és ha már bontod, nézz át mindent.
Sziasztok!
Van egy kx125-öm, de nem tudom a pontos évjáratát. A vázba ez van beütve: ML KX125H*010714*
A másik problémám, hogy a váltóban az olaj világos szürkés és a felszinén fehéres szinű folt van. Nem tudjátok, hogy mi okozhatja?
Válaszokat/vélemènyeket előre is köszönőm
Sziasztok segítsègeteket szeretnèm kèrni!nemrèg vásároltam egy 1990 es kx 125-öt nagyon szèp állapotban van sikerült már vennem hozzá sok alkatrèszt de egy HENGERRE lenne szüksègem.aki tudna segíteni nagyon szèpen megköszönnèm!
Helló. Az lenne a kérdésem hogy egy kawasaki kx 125 98 as vázugyan olyan mint a 2002 kétes szóval rá lehet tenni a másik tankot a takaróval meg ilyeneket?
1990-es KX 250-hez nincs valakinek CDI-je? Vagy ajánlanátok valakit aki tud.