kölcsönbe kaptad, vagy vettél 1et?
Akkor mostmár dolgozik rendesen minden tartományban :)
Nekem is vmit kéne állítani a karbin, mert összekormolta a farokidomot!
Az meg csak akkor derül ki,ha kicseréled másikra!
Ami ugye nem olcsó! ilyenkor szokták mondani, hogy a ķörnyéken keress valakit, akinek ugyanolyan típusa van és próbald ki sz övével! Csakhogy ez nem az a típus sajnos , ami a szomszédban figyel.
folyamatos nagy terhelésen terepen 5.5/100km volt, de abban volt nehéz tereptől a 120km/h földútig minden!
Lightos endurózásnál 4-4.5liter amit bevág :-D
hát nincs belőlük,mert a klx eket nem is forgalmazták magyarországon én úgy tudom,azért van kevés,mert amiket igy használtan behoztak külföldről.
meg amúgy se gyárották csak pár évig őket és alapból külföldön sincs így olyan rengeteg
Többnyire amerikai piacra gyártott gépek!
Az enyém is csak bemutató/teszt darab volt egy kereskedésben. Ebayen is a legtöbb cucc az usaban van hozzá!
De még 650- ből mindíg tőbb van, mint 250-300-ból!
az a baj, hogy a képek mindíg pozitív irányba csalnak!
Ami képen szép, az élőben simán lehet egy halom ócskavas :(
klx-ből meg nincs nagy felhozatal sajnos!
jaja néztem ezt is,de ez 185 fixen+ hengerfej 40körül ,hengerfej tömités 6, már ott vagyunk 230nál, de ez már nem fér bele a költségvetésbe, egyetemista vagyok :D ennyit enged a tanulmányi öszdöndíj :D:D
Lenne egy klr600-am frissen össze rakva ,motorféknél elég nagyokat durrog , ez mitől lehet?
Akkor mostmár dolgozik rendesen minden tartományban :)
Nekem is vmit kéne állítani a karbin, mert összekormolta a farokidomot!
Ami ugye nem olcsó! ilyenkor szokták mondani, hogy a ķörnyéken keress valakit, akinek ugyanolyan típusa van és próbald ki sz övével! Csakhogy ez nem az a típus sajnos , ami a szomszédban figyel.
A 650 mennyit verhet be? gondolom még nem mérted ilyen állapotában?
Lightos endurózásnál 4-4.5liter amit bevág :-D
meg amúgy se gyárották csak pár évig őket és alapból külföldön sincs így olyan rengeteg
Az enyém is csak bemutató/teszt darab volt egy kereskedésben. Ebayen is a legtöbb cucc az usaban van hozzá!
De még 650- ből mindíg tőbb van, mint 250-300-ból!
Ami képen szép, az élőben simán lehet egy halom ócskavas :(
klx-ből meg nincs nagy felhozatal sajnos!
mehet bontásra az az állapot