hali. nekem vannak kdx 200 blokk feleim . váltósorral együtt mindenestül. nézz utána hogy megegyezik e. és ha igen akkor megbeszéljük . telefonon elérsz. 06 30 336 39 75
Sziasztok! KDX 125 blokkházat keresek megvételre gépembe. Műanyag kosaras főtengelycsapágy meghalt A tartós kalimpálásban kimozdult a vaspersely az alumíniumból.
Üdv Kdx esek!
Nem tudjátok 92es 125os kdxbe belemegy e kx forditott teleszkóp?
Esetleg hátsó futómű? Pályázni szeretnék vele es nem akarok kx et venni mert nagyon hamar szethullana.
Sziasztok van egy komplett kdx 200 váltóm blokkfelekkel . Váltó hibábátlan . Semmi sem hiányzik belőle. Kuplung dekni . Vízpumpa . Gyújtás dekni és még apróságok. Power nincs . ! Telefonon bármikor eléthető vagyok itt nagyon ritkán vagyok fent . 06 30 336 39 75
Sziasztok! Van egy kawasaki kdx 125-öm. Fordított teleszkópos elöl, olajat nem engedi, szerintem jó, viszont számomra irtó puha. Egyik kérdésem az lenne, vajon lehet-e azokon a teleszkópokon keményíteni, a másik pedig, hogy szívesen vásárolnék bele akár egy kx teleszkópot, azt azonban nem tudom, hogy belemegy-e a befogóba, azaz mi szükséges ahhoz, hogy kivitelezzem ezt a módosítást?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
U.i.: Egy kipufogó dobot és becsúszó szár védő műanyagot is vásárolnék rá, akinek van eladó jelezze felém!
szisztok. kdx 200-hoz keresek szivócsonkot levegőszűrőház és a karburátor között. Kérdés: Ha kiment a nicasil a hengerből érdemes hüvelyezni? vagy keresek egy jó állapotú hengert amiből még nem ment ki? menyire tartósak ezek a hülyvelyezett hengerek? köszöntem előre a válaszokat.
Nem tudjátok 92es 125os kdxbe belemegy e kx forditott teleszkóp?
Esetleg hátsó futómű? Pályázni szeretnék vele es nem akarok kx et venni mert nagyon hamar szethullana.
Keresek 92-es kdx 125re víz pumpa ház ,és vízcső összekötő pipát !
Aki tud,vagy tud jó bontót kérem írjon.
Köszi :D
Válaszaitokat előre is köszönöm!
U.i.: Egy kipufogó dobot és becsúszó szár védő műanyagot is vásárolnék rá, akinek van eladó jelezze felém!
Nekem egy Kawasaki KDX200 1990 es em van.
Hol találok hozzá alkatrészeket lehetőleg jó áron.
Előre is köszönöm!
Elkelt a moci egyben!
:)
KDX 125 Sr-re :)
Koszonom!