Sziasztok van eladó KIPS POWER fogaslécem+2 hézagoló+fordító kerék egyben csak 4500Ft(postával) ajánlott levélben küldöm!
Ezen kívül van egy komplett POWEREM is!
Lehet kicsit csalós a kép,igazából nem ferde a kormány.Az olajcsipegetést hogy érted?Hogy sokat adagol az olajszivattyú a benzinhez? Ezen olyan nincs , én keverem 35-ösre a keveréket .
Áááá de jó a motorod! :) De nem ferde neked kicsit a kormány? De lehet hogy csak nekem tűnik úgy! És az olajat se csipegeti? Mert azt viszont úgy tudom hogy KDX betegség!
Köszi szépen a képeket!
NAgyon jó bőrben van! Nem sok ilyet látni már manapság, neked fel meg le lehet kapcsolni a piácsot vagy állandó? És mi az a 2 leállító gomb?
Igen femtankos kulon olajozasu De en fogom keverni az olajat mert ugy a biztosabb. A hjtokarba van egy kicsi kotyanas es egyuttal csereltettem azt is nehogy nyaron adja fel magat
Mi van a szívócsonkal,hogy cserélni kell,kirepedt?Nekem,egy tanksapkát kellett hozzá vennem,mert elrepedt,kawa márkakereskedésben hoztak újat,5eft volt ha jól emlékszem.
Szia! A könyve 32-est ír ,én 35-ösre keverem.Nem volt még vele gondom , a gyertyát sem köpi be. ELF xt fullszint. olajjal.Milyen évjárat a tied? R vagy SR ?
Üdv!
Érdeklődnék van egy kawasaki kmx 125 motorom és elszakadt a fordulatszám mérő spirálom ,esetleg valakinek eladó?Membrán elé egy gumi csonkra is szükségem lenne!
írj:siki83@freemail.hu