Amíg engedik üzembe helyezni, addig nincs baj.
Majd hoznak egy szép rendeletet, és műszaki vizsgán a valós emissziót kezdik el méregetni, és az összes meg fog bukni a következő műszakin.
Utána majd add el, érvényes műszaki nélkül...
Ja. És majd megnézem, ha Párizsban, Berlinben és Bécsben kitiltják a dizel autókat és ezek bekerülnek Mo-ra, hogy ki fog ellenállni egy 4 éves, full felszerelt, 80.000 km-t futott dizelautó megvásárlásának ami olcsóbb lesz mint a benzines. Mert Sajóröcsöge és Bivajbasznád között semmilyen tiltás nem lesz érvényben...
Hogy nem volt ilyen? A rendszerváltás után mi hoztuk be az összes használtautót nyugatról. Tőlünk meg az összes Dáciát elvitték...
én nem vettem, nem érdekel a tv
a gyerek vett mert azon játszik a 140es tv-n szebb a 4k film mint a 80as fullhd-n
csak a szemre reagáltam
én már vagy 3 éve nem nézek tévét
youtube egy csomó 4k természetfilm van, "rendes" film nem tudom van-e már 4k-ban annyira nem érdekelt a téma
Városonként más és más mennyiségben de meg van határozva, hogy a "hulladékudvarba" mennyi szemetet vihetsz le (amit a kukába nem tudsz rakni) ingyen. Utána fizetni kell érte, tehát adódik, hogy sokan kidobálják mindenfelé.
Amit a közmunkások (vagy valaki más) drága adóforintokért összeszednek és beszállítják őket a ...... hulladékudvarba vagy a szeméttelepre.
Akkor nem lett volna egyszerűbb az elején erre gondolni?
FHD TV-n FHD Filmet nézz, bazz!
Nem rólam van szó, hanem az emberi biológiáról.
Persze most véded a mundér becsületét, mert gondolom te is vettél 4K TV-t.....
Amire még tartalom is kevés van.
Ezek a fajta mérések mindenhol léteznek, minden eladott termék specifikácioi labor körülmények között készülnek, már csak az összehasonlithatoság miatt is, de azok többnyire távol állnak a valoságos felhasználás során tapasztaltaktól.
Nálunk is vannak ilyenek bőven! Olyan retek és szilárd tartalmú a kiokádott füst, hogy szinte nem is felfelé szál, hanem kibuggyan a kéményből! Nem merek már szellőztetni sem....
És ez milyen?
Ezzel kellene foglalkozni először!
Tüzelnek a dögevők a bálásruhától kezdve a műanyag vödrökik mindennel.
Az én A8-am mikor pipál ennyi szart ki???
Kicsit túl van ez lihegve.
Meg régi beidegzödések. Könnyebb az utszélére kibaszni a zsákot sittet, gumit mint venni a fáradtságot és tidatosan elhelyezni. Az idösebbek nem képesek nagy részben a szelektiv hulladékgyüjtést elsajátitani.
a gyártók a keresletre reagálnak (vannak tipizált tipusok, felszereltségek amiket gyártanak megrendelés nélkül is), de nem kockáztatnak, hogy készletre termeljenek.
A valós mérésről meg csak annyit, hogy van a gyári fogyasztás (benzinesben is) és valós körülmények között még nagyon ritkán fogyaszt annyit az autó.
Azon sem kellene csodálkozni, hogy ez is olyan, mint a TV.... FHD, UHD, 4K, 8K... Mindig el kell adni "ugyanazt" (TV-t) újra és újra! Az emberi szem biológiai kialakítását tekintve kb. 2 megapixelt lát. Ennyi....vagyis teljesen felesleges felette a felbontás. Nem látjuk. Erős kontraszt, színmélység...máris vakulnak az emberek az új technológiától.
A dízel botrány is lehet csak tervezett állomás, mivel azóta igen sok gyártó elkezdett villanyautókat, akku-kat gyártani, hogy nehogy kimaradjanak ők abból a piaci szférából is. Szóval most a villanyautókat, akkukat kell eladni.....
Nem biztos, hogy ez olyan égből kapott összeesküvés elmélet....
az olcsóság
pont emiatt tüzelik el a cipőket meg a bicikli gumikat a kazánokban mert olcsó
és a sok olcsóskodás miatt jó erősen megszopat mindenki mindenkit
Majd hoznak egy szép rendeletet, és műszaki vizsgán a valós emissziót kezdik el méregetni, és az összes meg fog bukni a következő műszakin.
Utána majd add el, érvényes műszaki nélkül...