Na akkor mégegyszer. A Husqvarna azért adta ki 22kw-ként, hogy ne csak korlátlan jogosítvánnyal vezethesd! CSAK papiron 22kw és így vezethető A2 kategóriával is amit ugye 17-18 évesen már meglehet csinálni.
Érted?
Most egy 110 lovas VFR-t hajtok. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam a lényeg az hogy nézzek 39kw-os változatot inkább vagy próbáljam meg a 22kw-ost átalakítani, hogy ne legyen benne a fojtás.
Szeretnék venni egy Husky sm610 i.e.-t a gondom vele hogy 22kw-os hogyan lehet kiszedni belőle a tiltást? Gyári adatok szerint 56!? paci ha jól rémlik azaz 40kw körüli. Külföldről behozott motorról van szó.
meglett a probléma :D kb 8szor mostam le a motort miután megvettem annyira koszos vollt..... a tanksapkánál az elvezető csőve gyorskötegelővel fulra elvolt szoritva ezért nem folyt el a víz hanem bele szívárgott vhogy a tankba (gondolom a magasnyomású rásegített) ! kb 2 dl víz volt a tankba és sikeresen felkapta az injektor..... végén már egyálltalán el sem indult :D
saját tapasztalatot nem tudok ,csak én is utánanéztem ennek és azt hallottam mindenhol hogy keveset ad neki és rendre megszorulnak. nekem be van kötve meg keverek 1:50 neki
Sziasztok, pár napja vettem egy 610ie 2007es vasat, sokat állt.... kb 2 liter üzemeanyag volt benne azzal tökéletesen ment igaz csak probálgattam max 5kmet mentem vele, mivel még nincs rajta rendszám... tegnap telitankoltam itthon, kipucoltam a légszűrőt stb.... erre ma h megyek vele egy kört, beindítottam szépen járt 3-4 percig elnidultam vele kb 200m után behuztam a kuplungot és leállt , egyböl újra indult utánna megáltam vele pár másodpercig pöfög alapjáraton utánna leáll, kb 5s önindítozás után indul el de pár másodpec mulva meg leáll..... olyan mint h ha nem kapna rendesen üzemanyagot.... mi lehet a probléma? segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok!
Szeretnék egy supermoto-t, de nem nagyon értek hozzá.
Tapasztalatom sincsen sok csak amit egy jawa mustang tudott adni régen.
Segítsetek hogy milyet kellene néznem!
Láttam a hasznaltautón ezt:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_te_410-9778643
Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok Remélem tudok segíteni mindenkinek ezzel a linkel ,ha valaki rendel innét kérem jelezze a tapasztalatott ! köszönöm. http://www.arujegyzek.hu/?q=hu...
Sziasztok!motor vásárlás elôtt állok.szemezgetek a a Te610-ekkel.de olvastam sok oldalon ès van ahol problèmásnak tarták pl olajszivattyú.az is èrdekelne hogy üzemóra vagy km-es a blokk?Örülnèk ha egy 610 tulaj leírná mik a tènyek hátrányok előnyök fenntartás tekintetèben.2000-s èvjáratig max addig èrnèm fel
Szeva Jenci. Ha hajtókar v. dugattyú kell próbáld meg a spirro.hu-t nekem te 450 hez az ősszel másnapra hoztak dugót hajtókart amikor a prox importőr 3 hétre vállalta. M0moto.hu is az a cég elvileg.
Sziasztok! :) találtam az unixnál is alkatrészeket huskyhoz. ha megfelelően jóó a beszélőkétek és személyesen vásároltok egész jó áron lehet venni cuccokat esetlegesen itt a webjük itt lehet kiválasztani mid van :) http://www.unixauto.hu/Unix_Ti...
Sziasztok!Mèg mindig új alkatrèszeket keresek 2000-es èvjáratú husqvarna te410-hez.Manual parts-ban valòjában megtudok keresni mindent.Csak honnan tudok alkatrèszeket rendelni?Mxon sem tud már mindent beszerezni sajnos,de valòjában segítőkészek.Előre is köszi!
9bar van benne.
Áttétről tudsz valamit hogy ha hatulra mondjuk 43-as fogaskereket neznek mennyi lenne a vege. Most 49 es van rajta es 110 a vege, az utazo tempoja 70.....
Szeva! Találtál alkatrészt? Nekem is ugyanilyen gépem van, csak 125-ben, nem rég vettem, alkatrészeket eddig a GerecseMotortól szereztem be, jó áron, jó minőségben (bár biztos próbáltad már gondolom). Látom hirdeted is a gépet. Pedig a nyáron gurulhattunk volna egyet...
Hali!
Van egy husqvarna sm 125 motorom. (2003)
Ugy erzem hogy nincs benne kompresszio mert olyan konnyen megy le a berugokar mint 50-es mocin! Valaki nem tudna hogy mi lehet ennek az oka?( áttét vagy az 1gyurus dugora gyanakszom)
A motor egybkent hidegen melegen 1rugasra indul.
A masik kerdesem hogy mennyi valtoolaj kell bele, mert kb 3decit tettem bele es a kis szintjelzon mar lattam az olajat es teljesen leengedtem belole az elozo olajat?!
Koszi
Érted?