Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Stoppie15
[7194] május 17. 20:23
csak nehogy addig végeld hogy megszoruljon, gondolom mire kipörögte a 160-at kellet egy kis idő"

na gyerekek fasza megszorult a dugóm, szombaton meg motorostali... 2 nap alatt gyors renoválás lesz :S
én már nem alszom
és ha minden jól megy akkor ma a gázt is húzom végre, új gumi van fent nem kéne hogy picit is vizes legyen az út úgy néztem
Fent vagyok
Sok fotelmotoros húzza a lóbőrt!
te biztosan tudod, h a tempomatom 150-re van benyomva... csak nemtudtam h ez a faszagyerek akitől vettem még milyen módosításokat csinált rajta....
lehet tied is 6-7et enne ha nem 150el járkálnál
most már többször feljött annak a motornak a "neve". Srácok, ez egy TE410 99-es évjárat. az ember a forgalmiban a H5 találta mint név, ami a tipus jele a forgalombahelyezéshez. Persze lehetne egy TE400 is, de az a modell 2002ben lett csak gyártva 1 évre majdnem hogy prototipusok kis darabszámba.

szoval, kb. 40 paci ha karbantartott gép akkor értéke kb. 300-400Ft
sziasztok!
Husqvarna H5 400-as az kb hány lóerő lehet? és mi az a "H5" ? köszönöm előre is. :)
jó, nem én tehetek róla...
Annyiból én felmejek Pestre (220km)!
Az szép!

Nekem 7et
10 l
Milyen gépet szemeltél ki?
meg fogom mindenképpen, csak várom hogy mi lesz a következő vas és annak a függvényébe . vagy esetleg SMURF
Én meg Dávid! Ezé' Dveed koliban találták ki
Változtasd meg Te is!

LaciveRM?
mert laci vagyok bazeg és CRM el kezdtem itt az ipart sportmotorpont hú főalkeszaként
Miért pont LaciCRM?
és mért pont Dveed?
Mennyit eszik 100on?
azt mondta a Jani, h 175v185-s a gyári nekem is 165 van benne és ez vmi 5-6e ft és valszeg ezért zabálhat ennyi
ha jól emlékszem 165