Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 4 csavarost szidta 2004 utáníról beszélt

szerintem ő sem látott még ilyet
minimális eltérés van a 2 közt de máá megyek mérni
ki volt ez az okos?

meg melyik husqvarnarol ír? Az amelyik 6 csavaros vagy a 4es? mert mindekttő van és egyik sem tört még le. Persze ha beszélünk egy 1993as (17 éves) cross vagy endurorol akkor az már látott a világbol.

én még ilyet nem láttam, csavar törést persze. Sokmindentöl függ az is. mennyivel lett meghuzva stb.
az hát
nem tudom honnan szedte ezt a hülyeséget

a szépen megkérlek leméred nekem két átlós csavar távolságát az első felnin?
igen azokat én is láttam de ott se tört el az agy hanem a csavarok szakadtak ki
tavasszal veszek is egy garnitúrát hogy ne keljen cserélgetni
na mennyivel van felfogatva? 4 ökörséég
Lánc kereket már láttam párat leszakadva de akkor a tárcsás kerékpárokkal mi van, gyengéb rajta minden megse szakad"legaláb is nemláttam még" pedig elég nagy terhelést kap.
meg ha leszakadna rendeltetés szerű használat mellet takkor szerintem már terjengenének ilyen képek az interneten
Hülye szerintem meg minöségibb alapbol mint bármejik japó A légtelenittéssel eggyet értek,nem a helyén kell, ennyi.
ezt az okosságot olvassátok

"a Husqvarna azért valljuk be a mai napig nem egy magas minőség az a baj az egésszel hogy a négy felfogatás miatt le van könnyítve az agy és letörik az egész féktárcsa az agyról felfogatásustól mindenestűl"

nem szó szerint ezt mondta xy, de én már a minőség szónál majdnem kinyomtam a telefont
hova mehetek a cuccért ?
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni!
Szeretnék venni egy HUSQVARNA SM 125-öst és meg szeretném elötte tudni hogy mi az ülésmagassága? Jah és ha tudtok eladó 125/50-es gépet akkor szoljatok
Nem. A sallerra!
[szájtörlős smiley]
Az olajbeöntő kupakra gondolsz?
Ha hamarabb szólsz, szerintem már rég nálad lenne!
Sasszem
Hát igen elég jó idő volt ma, meg is kapta az arcom a képen Zrider a Bergel meg tán Laci az RMZ-vel
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni!
Szeretnék venni egy HUSQVARNA SM 125-öst és meg szeretném elötte tudni hogy mi az ülésmagassága? Jah és ha tudtok eladó 125/50-es gépet akkor szoljatok
A husqvarna lesz a hungexpon?
A haverokkal unatkoztunk és elugrottunk ma egy kicsit pályázni. Szerencsére nálunk már nincs hó!
A pofont is a Magyar Postával adod fel? Mer' akkor nem aggódok...

A CNC mart olajbeöntő sapkámat belökhetnéd a lapkák közé!