meg melyik husqvarnarol ír? Az amelyik 6 csavaros vagy a 4es? mert mindekttő van és egyik sem tört még le. Persze ha beszélünk egy 1993as (17 éves) cross vagy endurorol akkor az már látott a világbol.
én még ilyet nem láttam, csavar törést persze. Sokmindentöl függ az is. mennyivel lett meghuzva stb.
Lánc kereket már láttam párat leszakadva de akkor a tárcsás kerékpárokkal mi van, gyengéb rajta minden megse szakad"legaláb is nemláttam még" pedig elég nagy terhelést kap.
"a Husqvarna azért valljuk be a mai napig nem egy magas minőség az a baj az egésszel hogy a négy felfogatás miatt le van könnyítve az agy és letörik az egész féktárcsa az agyról felfogatásustól mindenestűl"
nem szó szerint ezt mondta xy, de én már a minőség szónál majdnem kinyomtam a telefont
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni!
Szeretnék venni egy HUSQVARNA SM 125-öst és meg szeretném elötte tudni hogy mi az ülésmagassága? Jah és ha tudtok eladó 125/50-es gépet akkor szoljatok
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni!
Szeretnék venni egy HUSQVARNA SM 125-öst és meg szeretném elötte tudni hogy mi az ülésmagassága? Jah és ha tudtok eladó 125/50-es gépet akkor szoljatok
szerintem ő sem látott még ilyet