Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami már törtenhetne végre,lassan megőrulök
ebböl az egy napbol lett az SM610

pici az sajnos. de ha szobára vihetjük a mocikat akkor ott foglalok
Miért? Kb ekkora :
Én se pályáztam még sose,de már egyszer kiprobálnám még nálatok a parkolóba is
De a hajlandóság benne van. Szoval összehozunk valamit.
pedig van jelentkező aki eljönne. onnan ide. Énis mentem számomra sajnos ez nem távolság.
,
Nem én akarok venni, de így más sem fog... Nekem bőven elég az enyém is és mivel a pályázás annyira nem hoz lázba, nem fogok ordítva sírni. Ti nem jöttök ide, de mi menjünk oda?! Ez tetszik!
motorozni, vinni egy pár uj bemutatót (630,510,450RR) és irány a rabócsi. elötte egy kicsit reklám. Utána felőlem kecskemét, majd pannonián egy Huskyclub meeting szombat vasárnap.
ugyis csak zárt területen rendeznéd!mongy valami hihetö helyszint
Melre? hát spontán mind mindig, telepakoljuk a kocsikat és kész. Sátrat verünk a jókai utcában. vagy a hotel tokajban all inclusive
mond az időt és a helyszint,attán nekiállok edzeni!
Hotelnak mekkora a parkoló? Pont beszéltem Dáviddal, rabócsit egyszer ki kéne probálni, és biztos vagyok benne hogy rechner (matekos) is eljönne. rajtam ne muljon.

Mrs. Rechner, elég lapos egyébként
Hajrá Varga Bt. csinálja, de ne a jókai úton

debrecen?
Van ott la familia Nagykallón...
2 emberér, vásárló meg 0-a gondolkoz más fejével ,ne ércsd fére de én se vinném arra Szálás mag van erre is,egy jó motorozásért tegyél meg mindent
de bunkesz vagy!
Miért nem hozzák ide "vagy ennyit nem ér az egész " Nem utazok 200-250km-t csak oda, pár óra motorozásért. 6 óra utazás 6 óra motorozásért nem tul jó biznisz, legalábbis nekem nem.
Mért nem jössz le ha lessz ,vagy ennyit nem ér az egész
16-éves tini pipi vagyok azé nemrakok képet mert álandoan irogatnál
Ne mondj semmit! Nah mind1. Ettől még nem lesz itt találkozó. Végülis nekem elég az én Haskim is itt!

Nagyon csúnya lehetsz, hogy nem mersz galériát feltölteni! Még az is megeshet, hogy nő vagy! Persze a kettő együtt is lehet!
Erre én mit modjak! Igazad van testvér!Más indok meg szerintem nincs,a jelenségre csak az lehet a magyarázat