Erre mit mondjak?! Ha minden reklám ott van ez nem is csoda, de tovább megyek, ha ez így is marad, miért is vennének innen motort?! Se teszt nap, se találkozó, se gyár, se bolt, se szervíz, se semmi...nem csoda, hogy nem is tudnak róla, vagy aki tud is róla inkább mást választ... Nem tom, hogy ott kell-e reklámozni 1 terméket, ahol már amúgy is ismerik vagy esetleg új területen kellene próbálkozni?! Így ezt az indokot nem fogadom el!
legyen inkáb Györben,akkor biztos hogy jössz
szerintem nem véletlen hogy a dunántulon vannak az ilyen rendezvények,de megértem a felháborodásod,nem jó hogy az ország keleti része mindenbe levan "sz..va"
Jó pár felvidékivel beszélgettem már,és felvetödött a kérdés
milenne ha vissza lennének csatolva,a válasz mindenhol "nemleges" vajon mér?
Semmi különös. Csak arra van a legtöbb ring, pálya ahol "nektek" hétről hétre egyszerű összebandázni, ezek mellett tavaly volt tesznap is, persze az is arra felé. Ha kérhetném és idén lenne Haski találkozó, könyörögve kérném hogy Gyöngyös, Pest, Székesfehérvár, Nagykanizsa környékén legyen, hisz arrafelé "alig" van ilyen jellegű rendezvény, lehetőség... Teccik érteni?!
szerintem nem véletlen hogy a dunántulon vannak az ilyen rendezvények,de megértem a felháborodásod,nem jó hogy az ország keleti része mindenbe levan "sz..va"
Jó pár felvidékivel beszélgettem már,és felvetödött a kérdés
milenne ha vissza lennének csatolva,a válasz mindenhol "nemleges" vajon mér?
Végre van kép rolad normalis poloban is ?