Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó van. Különbözőek vagyunk. Ám motoron tényleg még jobban néz ki!
Mit mondjak. Nagyon szep munka, de az en fejembe van egy mas kep ahogy kinezen az en felnim . Ez a ket szines megoldas nekem annyira nem jon be. De motoron majd biztos nagyon jol fogg kinezni !
Puh, most senkit nem akarom vedeni vagy barmi, de ha az importör olyan korrekt, hogy probal szerezni neked olcsobban es nem gyari cucc, en biztos hogy elfogadnam, hogy varni kell ra. Biztos neki is kinos, hogy meg nem jött meg, de biztos lehetsz, hogy nem tole függ. En rosszat meg nem hallotam rola es mindig probal megoldast talalni. Szoval, ne agodj minden jó lesz es meg ugy is nem kezdett a szezon
Türelem, tornaterem.
Ezek szerint ez sem igazán tetszik...
meg jön az csak türelmetlen vagy
Gyári kuplungkosár 2 fogaskerékkel 140 000 huf.Találtak nekem egy másikat valahonnan 45 000 ft.-ért és mindig csak azt mondják ,hogy holnap, jövőhéten....!Van több ismerősöm is aki így járt.Korrektek csak sok idő:S
30 pénz a csavarhuzós kép az csak viszonyításnak csak hozzátettem semmi erölködés!van egy gar ha érdekel
Van meg Veszpremba a Markakereskedö. Nivo JFF... De Bonto vagy valami ilyesmit nem nagyon tudom. De Andl nem tudja beszerezni neked vagy sok lenne ?
Náluk már érdeklődtem, elvileg már lassan egy hónapja megrendelték ,de még mindig nem jött meg és szeretnék érdeklődni ,hátha tudtok mondani valami más ötletet.
nagyon patent. mennyiért szerváltad?
miért nagyon korektek ... vagy drága?
Sziasztok!
Van egy 2005-ös husqvarna sm 510 r motyóm.A kuplungkosaramból letört egy fülecske így cserés!:SNem tud valaki ajánlani valami forgalmazót vagy bontót Mo.-n ,az Andl Kft.-n kívül?Segítségeteket előre is köszönöm.
itt kimentem az utcába várj lefotózom mennyire kopik
azta az nagyon durva . hol nyomatod,az utcán, vagy valami pályán?
nem rekluse suter racing....a gumi kurva joo,,nekem nincs gumimelegitőm - 4 fok semmi bemelegítő kör odarántom meg se csuszik jött kerékre,,, igen állat de kopik is mint a fene
Nem tom feltűnt-e, de jól összedzsumizgáztad a felnit!
Nem, bár elég piros...
az majd a pályán fog úgy is kiderülni hogy milyen
akkor neked most ez a rekluse kuplungod van ?
Eőgumival én még soha nem mentem. ilyen hidegbe is tapad?
Te egy "H" betüre gonoltál Pádre!

A tenyered még nem ég?
na Lacika kipróbáltam a vasat tegnap,,,, nem éreztem a kuplung hatást de húzta a csikot vazze...az esöö guma meg kurva nagyot fog
Szia!
nem kaptad meg az email-em?
Köszi. Igyekeztem úgy alakítani, hogy "csajozós" legyen! De szerintem sikerült is, legalábbis én ilyenre gondoltam. Most mennem kell...

És tényleg!