Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amíg mondjuk van levegő a vákuumzsákban, addig tud az ember kiabálni ...de utána
Még jó hogy nem a keresztfatert!
Sőt, keresztfateréknak egyszer az ecsetet is sikerült belaminálni valamibe
Ez így van. Járni is meg kellett tanulni.
Az első darabok sokszor még a profiknak se sikerülnek, ez tény...
Így oké
én meg a postás bácsi vagyok
Ingyé' van. "leesett a platóról"
Hát nem spórolsz, meg kell hagyni
50 kg cement fél liter víz. Hogy legyen benne anyag :D
Mi is most kezdtük. Elsőre szerintem Neked sem volt makulátlan. De majd belejövünk. Hibákból tanul az ember
"Ahhoz hogy a kész darabnak szép felülete legyen, a szerszámot is ugyanolyan makulátlanra (sőt) kellene megcsinálni"

Na, tehát. Amit a képen látsz az a minta külső része. Annak a felülete érdes, nem sima. DE a másik oldala (ami lefele van és nem látszik) az tükör sima. Tehát ha abba belekenjük az üvegszálat (persze közé formaelválasztót) akkor a kész idom külső része is tükör sima lesz! Vagy nem? Ha Te is csináltál ilyet, akkor tudnod kell, hogy miről beszélek.

Vagy nincs igazam?

Peace!
Mondjuk mert néhány évig csinálgattam ilyesmiket?

Te dolgod, valóban...kérek engedélyt meghunyászkodni, amiért tanácsokat merészeltem volna adni
Milyen arányban lesz benne a cement?
Ha nem értessz, hozzá akkor a bánaté' nyomod az igét?

na de peace. Jah, és ha malterból csinálok idomot, akkor mivan? Enyimé lesz
Látom egy újabb szakértő...muhahaha
Ahhoz hogy a kész darabnak szép felülete legyen, a szerszámot is ugyanolyan makulátlanra (sőt) kellene megcsinálni...supermotora festett idom ...persze én ehhez nem értek...
Ott a pont!
Szerintem, ha felborulsz mind kettőt baszhatod, ergó mindkettő ugyanannyira rugalmas!
Melyik részét nem értetted? Ez a negatív része a minta. Ennek nem is kell tökéletesnek lennie. Ebbe lesz belekenve az üvegszál és majd az lesz a végleges. Majd azt kell szépen megformázni, csiszolni. (akár festeni, lakk, polír stb) Nemtom, hogy ez így érthető e? A lényeg, hogy mi tudjuk mi hogy lesz

És megnyugodhatsz, lesz olyan erős és rugalmas mint a műanyag.

De amúgy magunknak csináljuk! Szóval az hogy kinek hogy tetszik azt lesz@rom

Peace!
Nem akarom leszólni a munkádat de ez khmmm...nem valami szép...és szerintem nem is fog annyit kibírni mint a sima műanyag (nem annyira rugalmas)...
HUSQVARNA CR/WR/TE/TC Cross idomszett. (fehér-piros)
HUSQVARNA CR/WR/TE/TC 125-250-450-510ccm. 2008-09. Fehér-piros szinben. Tartalma: első sárvédő; hűtőidom; Oldalidom, hátsó sárvédő.
Racetech kód: KITHSQ-OEM-402. kiváló minőség, minden darab 3D röntgennel vizsgált!
Ár: 29 990.00 Ft

Mondjuk a miénk nem 3D röntgennel vizsgált de a célnak megfelel. Ez az idom kb (száradást nem számolva) 1,5 óra alatt készült el. Ha meglesz a kész idom, akkor fellököm.