Sziasztok! Segítség kellene .Agyalok egy 2006 fe450e gyári sm tipuson.Féljek tőle vagy sem?Igazából rohangálni használnám nem túrázni és nyilván nem minden nap hanem alkalmanként.Légyszíves tájékoztassatok mire számíthatok .Mennyire költséges a játék.
Üdv nektek
Tudok neked egy használtat, nem szép, viszont olcsó! És helyre lehet hozni a hibáit. Holnap felhívlak.
Itthon nem kapsz egy boltban sem,max rendelnek,de az meg nagyon drága...
Üdvözlet
Van egy 2004-es FS650E-m, szeretem, de sajnálom a pályán szétütni.
Így hát keresek jó állapotú FS650C-t vagy E-t. Minél fiatalabbat, minél kevesebb üzemórával. C jobb lenne, papír és közúti alkalmasság nem szükséges.
Húsz-55-hatkilencven-55
Üdv
Nobby
Szia.
Persze tudtam,hogy injektorosról beszélsz,a másik már az is(eredetileg olyat szerettem volna) ,csak ez az állapota miatt lenne szimpatikusabb. Azt mondja a tulaj,hogy hármastól feljebb nem váltott vele,mert félt rajta :) Ez kb 1.2m lenne mire hazaér(papírozható,persze az többlet költség) ,a kérdés,hogy megér-e ennyit,és kínlódjak-e az alkatrészellátás miatt,vagy vegyek egy újabb EXC-t.Nem annyira jelent problémát anyagilag a 2. verzió sem,csak szerettem volna minnél kevesebbet költeni,de végülis mindegy 1.5-1.7 még beleférne...Szerintem ilyen berget azért nem lehet minden nap venni, gondolom ez csak design-ban más mint a 2004-esem volt,minden más ugyanaz.
Szia! Mikor beszéltünk akkor én még erről a bergrol nem tudtam,azt hittem a ferde blokkosrol kérdezek,és én arra mondtam,amiket mondtam. Lehet furcsa volt hallani,hogy te a karbisra gondolsz én még az injektoros hibáját mesèlem.... :D
Na mindegy így legalább arról is tudsz amit tudsz,de ez a 2007es még "régi" berg, na ez nagyon de nagyon patika! Holnap küldök neked egy telefonszámot ő az igazi berg guru,neki is ilyen 7-es 450van ,fog neked jókat mesélni róla! Régen promoto-s szerelő volt a srác! Mindent tud ezekről a tipusokról!
Udv
Hasonló állapotú 2008ast árultam 6200 km-el 192 üzemórával igaz sm volt, csak bohócok hivtak igy hát bepapiroztam magamnak kapott egy endurószettet , jó lessz mókázós motornak . Holnap meglátom milyen terepen a 950 superenduró után .
Háát elég érdekes, tény hogy nagyon kilóg a berg blokkja és nagyon tudja a csizma súrolni a deknit,de azért 200km alatt ennyire?
Ha valós és állapota is patika akkor nincs min gondolkodni! 114 órást adtam el ugyan ennyiért.
Ilyet olaszba is nehéz venni,pláne hogy meg legyen a papirjai,táskája stb...
Esetleg egy papíros 390em van ha érdekel... de nem hirdetem.
úgy gondolom, ebbe is kb évi 7-8000 körül menne ,azt mondja a tulaj,hogy ő egy idősebb ember,aki újonnan vette,tényleg ennyi van benne ,km,és nem üzemóra.csak a faluban járt vele,max földúton,szalonállapotban pihen garázsban.az alkatrészellátásuk mennyire jó még a bergeknek? vagy ilyen szempontból nem az igazi már? nincs is messze, megvan az összes gyári papírja,könyve,mindene,ahogy a szalonból kijött.
FS650e motor menne műszakira, de nincs rajta műszerfal, így km óra sem. Levizsgázik így? Adásvételin be lett írva a KM óra állása, de ugye bizonyítani nem tudom... Mit lehetne tenni, péntekre van időpontom?
Köszönöm,keresgélek,ha kérdésem van jelentkezem :) Semmi okom nem lenne köpködni.Igaz újonnan vettem még a Kornélnál,belevertem 7-8 e km-t,mindig megkapta az olajcserét, felújítást,meg mindent ami járt neki, és egyszer sem hagyott ott sehol. Nagyon jó gép volt. 6-8 éve nem endúróztam, utcaira váltottam (emiatt is adtam el), de hiányzik,így újra vásárláson a sor.
Üdv nektek