Hajdú-Bihar megyében van husaberg szaki?
FS650e kuplungjával szopok amióta megvan a motor, mindig eltünt belőle az olaj, fel levegősödött, stb. A blokknál lévő dugattyúra tettem új gumigyűrűt,mert mikor visszanyomtam a dugattyút olaj szivárgott körülötte. Jó passzos lett most, de egyszerűen nem tudom kilégteleniteni, gyanítom hogy a felső munkahengert is felkell újitani, vagy kell rá egy másik.
Ha valaki Hajdúnánás-Debrecen közelében lakik és ért hozzá, megköszönném, ha tudna segiteni nekem! Köszönöm!
Erről lenne szó. http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe_450_e-10128401
Talán így kiderítitek nekem ez most gyári vagy átalakított vagy mi:)
Nem néztem meg jobban, csak az idomon lévő fos matricát néztem... DE aki kérdezte, ő se rakott be képet a kiszemeltről, és ha berakná, akkor arról is megmondhatnák a szakma nagyjai,hogy merrehányméter!
Konkrétan erről lenne szó? Elöl kis fék, az idomzat 2008 de legalább az fs. Az ember amúgy a címben 450et ír a részleteknél meg már 550et, szóval van egy kis zavar.
Amúgy meg squali 650et kell venni, az a biztos
Meg kell venni, az élmény miatt is, és azért mert neked NEM KTM-ed lesz mint a többi suttyónak!
Ugyan azt a törődést kéri mint a ktm, de maga a motor biztos olcsóbb mint hasonló állapotú évjáratú ktm társa! Nem kell befosni tőlük,hogy több száz üzemóra van benne vagy csak 100, ha volt gazdája akkor tökmindegy,mennyit mutat az óra... Állapotot kell venni! Mellesleg csak itthon nincs ára bergeknek,meg kell nézni kint, mennyi egy ugyanolyan berg...
Ha szart vennél akkor számíts rá,hogy akár 500ezret is rá lehet költeni csak a blokkra! De ezt KTM-re is rá lehet locsolni...
FS650e kuplungjával szopok amióta megvan a motor, mindig eltünt belőle az olaj, fel levegősödött, stb. A blokknál lévő dugattyúra tettem új gumigyűrűt,mert mikor visszanyomtam a dugattyút olaj szivárgott körülötte. Jó passzos lett most, de egyszerűen nem tudom kilégteleniteni, gyanítom hogy a felső munkahengert is felkell újitani, vagy kell rá egy másik.
Ha valaki Hajdúnánás-Debrecen közelében lakik és ért hozzá, megköszönném, ha tudna segiteni nekem! Köszönöm!