Igen,egyébként mondasz valamit. És az ára is elég jó. Ha azt mondod, te úgy láttad, a motorja még sokat elmehet,akkor lehet érdekel továbbra is. Csak nem szeretem az ilyen gyanús dolgokat motorvásárláskor. Téged végtére is mi tántorított vissza, hogy megvedd?
Azért kíváncsi lennék, milyen sztorija lehet egy ilyen motornak, hogy ilyen állapot mellett mégis berhelni kellett.. De mondjuk a száraz légszűrő már elég sokat elmond
Ez így van én csak a tényeket írtam le, ja azt még lefelejtettem, hogy a venti is elpárolgott róla Egyébként a berg nem a szívem csücske egyszer már "megégetett" 1 ilyen na épp ezért nincs most nálam ez mert nem jön be a simlisség!
Tény,hogy nem láttam élőben, de a felsoroltaktól eltekintve simán veri az összes Ma piacon lévő endurót! Ha nem ennyi az óra benne akkor is! Egy 350órás ktm-en nem ennyi hibát lehetne felsorolni... talán még a motorovételtől is elmenne a kedve pár embernek ha minden szarsággal foglalkoznának vételkor...
Láttad személyesen? Addig nem akartam véleményt formálni amíg nem láttam, na ma ez megtörtént. Az előéletét már a nyáron ismertem mikor Pécsen hirdették, AZ ÓRÁBAN 29üó. és 826km van ami véleményem szerint nem valós már nem a gyári lánc illetve lánckerék van rajta, kormány ütköző csavar cserélve, blokk volt már kivéve a vázból, dekni volt már levéve róla, légszürő tiszta de száraz az eladó szerint ez így jó, villanyak felső bizosító anyája hiányzik, az első sárvédő hátsó fele elérte a vázat ahol a vázról lekopva a festék fényesre, illetve belsejében látszik a gumi nyoma, féktárcsákon minimális kopás megjegyzem ennyi óránál semminek nem szabadna lennie. A motorja jól indul szépen jár és összességében a motor szépnek mondható amit még meg szabad venni ha valaki tisztában van a típus hátrányaival-előnyeivel.
Én azt mondom, hogy ebben az árban TE,MA, csak legalább egy 300-600órás ktm-et tudsz venni,de még azt se kapod meg 700ezerért...ebben meg nincs 50óra sem! Meghálálja ha odafigyelsz rá. Jó olaj,rendszeres csere, rendszeres szelephézag ellenőrzés,vezlánc csere stb. Nem igényel többet mint a ktm exc, viszont semmi különbséget nem fogsz érezni a kettő közt.
Szép! Korábban is volt hirdetve, én elhoztam volna meg más is ha forgalomba lehetne helyezni,de sajnos nincs elég papírja.
Látszik,hogy gyári a paripa, akinek nem számít az,hogy forgalomba nem helyezhető,de bontatlan patika motort akar, akkor annak nem rossz vétel. Mikor én láttam,akkor autókereskedésből árulták, és akkor még rajta volt a féktárcsavédő, de már akkor sem akart engedni az eladó az árából.
Akkor még 2008asnak árulták,de a 2006 az valós!
Tulaj szerint gyári első gumi, gyári fékbetétek, stb. Agyalok rajta.. 450 exc-hez képest milyen? Tényleg elmennek ezek akár 400 órát is,ha odafigyelsz rá? Tudtok nekem ebben segíteni?
Sziasztok!
Most szeretnék SM-re váltani, 2004 utáni FS650et szeretnék. Vásárláskor mire kell különösen odafigyelni a motoron? Esetleg típus hibákról tudtok valamit?
Látszik,hogy gyári a paripa, akinek nem számít az,hogy forgalomba nem helyezhető,de bontatlan patika motort akar, akkor annak nem rossz vétel. Mikor én láttam,akkor autókereskedésből árulták, és akkor még rajta volt a féktárcsavédő, de már akkor sem akart engedni az eladó az árából.
Akkor még 2008asnak árulták,de a 2006 az valós!
csak ez is nagyon szép állapotba van így képek alapján.
http://www.kepesmotor.hu/husab...
mert a 04 utáni az mind jó ? az nem lehet szar ?
Most szeretnék SM-re váltani, 2004 utáni FS650et szeretnék. Vásárláskor mire kell különösen odafigyelni a motoron? Esetleg típus hibákról tudtok valamit?
Husaberg FC/FE 400 2db himbacsapágyat keresek! 1997-1998as évjárat a motor!
Választ segítséget előre is köszönöm!
(KTM, Gerese,stb stb.. helyeken nem lehet be szerzeni. "Nem rendelhető")
06706574245