Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tavaly november 23-26 körül volt inkább az
Ameddig kis pöcsös-puncis gyerekek voltatok, addig annak örültetek, ha tél volt és szánkózhattatok! Most mit depiztek?
Akkor valamit rosszul csináltok...ez az igazi gyerekcsinálós idő
Depeche
Valami olyasmi ...
Depis vagy?
Jah, holnapra megint 20-30 cm havat mondanak. Pfff.. ennek sose lesz vége.
ne is mondd...teljesen ki vagyok. Mikor lesz már nulla felett a hőm.? Kicsivel elég, csak fagyott hó ne legyen a pályán, más nem kell
Utálom ezt az időt! Komolyan mondom, ilyenkor semminek nem lehet örülni! Azthiszem kijelenthetem bátran, hogy motorozás nélkül nem élet az élet!

Mikor lesz már tavasz?
Hát akkor egészségetekre...én nem fogom elvenni előletek a helyet
megfagytak
sehol senki?
Körbe - körbe bohóckodni a legjobb!

Szép estét Mindenkinek!
ahha, mi már nyitás előtt ott tobzódtunk
csak azért mert szinterezésre rá tudnak színezni, de azt mondta a srác hogy az oldószeres festést le kell szemcseszóratni fémtisztára úgy meg már rozsdaálló réteg is kell meg faszom és úgy drágább
11-fél12 környékén voltam.
Hogy gyárilag mivel vannak leokádva azt nem tudom sajna,de valami hasonló eredmény jólenne
Az előzmények tükrében én már az előző kérdésedet sem értettem...
az zsír
mikor voltál hogy már az uccsó litereket adták?
22e? azt sokallom kicsit, a vázat elvileg elég egyszer fújni, mert az sima felületű
a lengővillát is az érdessége miatt kellett 2-szer, ha elég lett volna 1 réteg úgy 5rugóba megállt volna...
váznál mondjuk a csiszolgatásával el lehet lenni...
gyárilag is szinterezve vannak a vázak?
Én a vázamat akarom szintereztetni,de egyik helyen 22e mondtak szinter2000-énl meg még nem kaptam ajánlatot.igen sikerült, elhoztam az utolsó 3L Full power katanát
az mi matrica?
amúgy sikerült olajtot venni?
aha, minden menetbe beletekertek csavart, lemaszkolták ahol csatlakozik a blokkhoz meg a központihoz, szóval korrektek voltak, mondjuk 8 rugót kértek érte nem 2-t, pedig azt hittem minden 2ezer ha már szinter2000... szemetek...
akkor miről beszélünk? elvesztettem a fonalat...
ezt is a Szinter 2000-nél csinálták?