ahha, mi már nyitás előtt ott tobzódtunk
csak azért mert szinterezésre rá tudnak színezni, de azt mondta a srác hogy az oldószeres festést le kell szemcseszóratni fémtisztára úgy meg már rozsdaálló réteg is kell meg faszom és úgy drágább
az zsír
mikor voltál hogy már az uccsó litereket adták?
22e? azt sokallom kicsit, a vázat elvileg elég egyszer fújni, mert az sima felületű
a lengővillát is az érdessége miatt kellett 2-szer, ha elég lett volna 1 réteg úgy 5rugóba megállt volna...
váznál mondjuk a csiszolgatásával el lehet lenni...
gyárilag is szinterezve vannak a vázak?
Én a vázamat akarom szintereztetni,de egyik helyen 22e mondtak szinter2000-énl meg még nem kaptam ajánlatot.igen sikerült, elhoztam az utolsó 3L Full power katanát
aha, minden menetbe beletekertek csavart, lemaszkolták ahol csatlakozik a blokkhoz meg a központihoz, szóval korrektek voltak, mondjuk 8 rugót kértek érte nem 2-t, pedig azt hittem minden 2ezer ha már szinter2000... szemetek...
Mikor lesz már tavasz?
Szép estét Mindenkinek!
csak azért mert szinterezésre rá tudnak színezni, de azt mondta a srác hogy az oldószeres festést le kell szemcseszóratni fémtisztára úgy meg már rozsdaálló réteg is kell meg faszom és úgy drágább
Hogy gyárilag mivel vannak leokádva azt nem tudom sajna,de valami hasonló eredmény jólenne
mikor voltál hogy már az uccsó litereket adták?
22e? azt sokallom kicsit, a vázat elvileg elég egyszer fújni, mert az sima felületű
a lengővillát is az érdessége miatt kellett 2-szer, ha elég lett volna 1 réteg úgy 5rugóba megállt volna...
váznál mondjuk a csiszolgatásával el lehet lenni...
gyárilag is szinterezve vannak a vázak?