Sziasztok!
Nekem honda mtx 125re kellene láncvezető. Nem tudtok nekem oldalt mondani vagy helyet ahol be tudnék szerezni egy újat, vagy valakinek nincsen egy egész jó állapotú?
Mivel valamiért ne tölti be a telljes irományomat a rendszer,így rövidíteném.Eladó egy mtx 80 r2 vizhűtéses japán motor.Képek az elöző hozzászólásaimban.Érdeklődni a setle@citromail.hu-n,vagy a 30 5057705-ös számon lehet.Megtekinthető,és kipróbálható Zamárdiban.Részben felújjítva.
Sziasztok.Sajnos a saját autóm nem várt meghibásodása,és ennek javítási költsége miatt meg kell válnom a tulajdonomat képező honda mtx 80 r2 gépemptől/vizes/.A motor felújjítása a műanyag idomok festése kivételével befejezettnek mondható.Új akksi,fesszabályozó,tükör,duda,lánc,lánckerék,teleszkópporvéd
Szerintem inkább a feszültség szabályzóval lehet gond . Túltölt, és mivel magasabb fordulaton nagyobb feszültséget ad le a generátor, ezt már az izzó nem bírja. Én így már nem közlekednék vele a helyedben, mert így az akksit is kinyírod. De ha lekötöd az akksit, meg a lámpákat, visszajelzőket még lehet vele menni.
Érdekelne, hogy az mt vagy mtx nek a hátsó lámpabúrája ugyanolyan e mint a honda mb 50/80 as é?