Sziasztok!Honda mtx 80-ason szeretnék hengert cserélni 50esre--sünök miatt--Megvan a henger és azt szeretném megtudni hogy simám rámegy az 50es henger a blokkra?Valakinek van ilyen tapasztalata?Addig nem akarom megvenni a kisebb dugót mig nem tuti a dolog...Köszönettel---Robi
helóóó sziasztok.
olyan kérdésem lenne hogy az mtx és az bmx 125 nek a blokkja megeggyezik -e vagy mert nekem mbx em van és mtx ről lenne rá alkatrész a blokknak a 2 középdeknije.
Azt akarom kérdezni hogy nemrég vettem egy mtx 125öst és hogy ezeken van e láncfeszítő mint a yamaha dt-nél a hátsó rugó mellett, mert azt tudom hogy a hátsó tengelynél tudom beállítani a lánc feszességét csak én terepen is szoktam menni.
Mert amikor a terepen motoroztam akkor egy kisebb domboldal megmászásánál a lánc leesett és begyűrte a kihajtásnál(a kis lánckeréknél) és megűtötte a blokk oldalát.
Ezt el akarom kerülni, ha van valami ötletetek hogy mit csináljak akkor írjatok, ne tartsátok magatokban.
neki sok alkatrésze van és szívesen segít.
Üdv!
Csak ilyen ábrám van
Szerintem cserélj hengerfej pakolást.
Üdv!
Honda mtx 125 (japán )tulaj lettem!:D
Tudja valaki hogy lehet egyszerűen megcsinálni a berugókar rugót?Ja és miért forralhatja a vizet?Előre is köszi
MTX 80-hoz (vízes, 6 seb.) a kipufogó hátsódobba keresek hangtompító betétet. Valakinek ilyen? Vagy létezik más hangtompítás?
köszi,
üdv, Robi
Ha érdekel pumma@vipmail.hu írj.
köszi
Nincs valakinek egy honda mtx 125 japán blokkház és ha van akkor henger rá? az írjon a fórumra vagy az e mail címemre:gacsi.balu@gmail.com
520 as első lánckerék
Fogszám 16
Ár: 1700 HUF
(posta megoldható)
olyan kérdésem lenne hogy az mtx és az bmx 125 nek a blokkja megeggyezik -e vagy mert nekem mbx em van és mtx ről lenne rá alkatrész a blokknak a 2 középdeknije.
Azt akarom kérdezni hogy nemrég vettem egy mtx 125öst és hogy ezeken van e láncfeszítő mint a yamaha dt-nél a hátsó rugó mellett, mert azt tudom hogy a hátsó tengelynél tudom beállítani a lánc feszességét csak én terepen is szoktam menni.
Mert amikor a terepen motoroztam akkor egy kisebb domboldal megmászásánál a lánc leesett és begyűrte a kihajtásnál(a kis lánckeréknél) és megűtötte a blokk oldalát.
Ezt el akarom kerülni, ha van valami ötletetek hogy mit csináljak akkor írjatok, ne tartsátok magatokban.
Üdv:Balu7777
pumma@vipmail.hu itt tudunk bezsélni róla.
Ha kell, írj mailt, vagy ide is lehet...
honda4022@gmail.com
http://www.vatera.hu/honda_mbx...
Üdv; Zoli
nem tudjátok esetleg hogy hol lehetne hozzá kapni?