Helló!
Segítségre lenne szükségem vettem egy 80 as vizes mtx-et ami beindul pöcre de ha gázt adok neki akkor elkezd fulladni, fojtani és nem bír a moci menni. Nem tudja valaki mi lehet a gond? Karbit most cseréltem. Előre is köszönöm a segítségeket
Szia! Ezt nem nagyon lehet érteni szerintem.. Milyen MTX? 125 japán? Babetta gyújtás? Azt hogy? Szerintem azt sürgősen cseréld! És azt sem értem, hogy hogyha nem raktad fel a víztérfedelet, akkor annak mi köze van, a powerhez, vagyis az ATAC-hoz. Szerintem először szerezz rá rendes gyújtást, meg rakd össze és jó lesz! Üdv
Keresek Honda MTX 125-höz hátsókerékhez a lánckerék felfogatásához való csavarokat. Nem tudom hogy esetleg van-e vkinek vagy vhol árulnak-e olyat. Sajnos a csavarokat elnyírta a gép.Nem bírt a pacikkal.
Várom válaszaitokat!
Üdv: Viktor
Üdv néktek! Egy érdekes problámával fordulok hozzátok. Megjött a henger dugóval. Öszeraktam a gépet,de nem indul. Babetta gyujtás van rajta és a szikra max korom sötétben látszik. Kérdésem hogy nem raktam fel a vízfedelet tehát a power nyílás szabadon van ez zavaró ill kizáró ok hogy nem indul?
Van egy kis gondom!A Kuplungot próbálom vissza tenni de valami nem jó!Lehúztam a 4 kis csavart a rugókkal együtt koppig és a középen lévő tengelyig nem ér el a középső luk a lemezen hogy lefogassam azt is!Mi lehet a gond?
felújítás előtt nem ért bele a hengerfejbe, gondolom most sem. A lógásos dolog... hát nemtudom, mi lóghatna benne... Alaposan körülnézek a kuplungfelől, ha ott minden ok, akkor szétrottyantom a blokkot.
Lehet hogy hülyeséget mondok de szerintem valami lóg benne és kóvályog. Magas fordulaton a centrifugális erő megfeszíti de alacsony fordulaton zörög. Ez csak tipp. Ha zavar vedd le a kiput úgy legalább nem hallod!
Lenne egy fontos kérdésem, van egy Honda mb/mt 80-asom, most lett felújítva (csapágy, szimering) és van egy gondom, hogy összerakás után, mindent jól csináltam(remélem), mert a kiegyenlítő tengelyt jól állítottam be, és a főtengelyt is, és erős gyosan kattogó, recsegő hangok jönnek a blokkból, már szintw rázza a blokkot... Dugattyú, gyűrű is hibátlan kb 1 hónapja lett fúrva. Hengerfejbe sem ér bele a dugatyú, leszedtem az kuplung felőli deklit, ránézésre minden rendben, semmi nem ér bele semmibe, sebességbe is forgatgattam, úgy sem. Üresben ha húzgálom a gáz, akkor nincs recsegés se kattogás, de ahogy lemegy alapjáratra egyből van.
Szeretném, ha adnátok pár tippet, hogy esetleg mi lehet a baja.
Köszi előre a válaszokat.
Lehetséges,hogy sok benzint kap.
Üdv!
Segítségre lenne szükségem vettem egy 80 as vizes mtx-et ami beindul pöcre de ha gázt adok neki akkor elkezd fulladni, fojtani és nem bír a moci menni. Nem tudja valaki mi lehet a gond? Karbit most cseréltem. Előre is köszönöm a segítségeket
Egy jó öreg Japán 125-öst állítottam helyre a kedvesemnek, ezzel fog visszaszokni kétkerékre ! ;)
Sajna a hátsó lámpa és a tartóidomja (a lenyúló rész) nincs meg, esetleg volna vkinek ? Faragtam rá vmit, de a gyári jobban tetszene...
Itt van kép róla:
Szerintetek mennyiért lehet eladni a mocit ha összeraktam?
Úgy néz ki muszály leszek eladni anyagi gondok miatt!
Egyszerűen felcsavarozod a 4 csavarral a lemezt a csapággyal, az összerakásnál ügyelsz, hogy a dekliben benne legyen a kinyomó és kész.
Keresek Honda MTX 125-höz hátsókerékhez a lánckerék felfogatásához való csavarokat. Nem tudom hogy esetleg van-e vkinek vagy vhol árulnak-e olyat. Sajnos a csavarokat elnyírta a gép.Nem bírt a pacikkal.
Várom válaszaitokat!
Üdv: Viktor
Szeretném megkérdezni hogy mt5 re rá-e lehetne tolni egy mt8 as vagy egy mtx 80 as hengert? farigcsálások nélkül.
Előre is köszönöm (:
Van egy kis gondom!A Kuplungot próbálom vissza tenni de valami nem jó!Lehúztam a 4 kis csavart a rugókkal együtt koppig és a középen lévő tengelyig nem ér el a középső luk a lemezen hogy lefogassam azt is!Mi lehet a gond?
Lenne egy fontos kérdésem, van egy Honda mb/mt 80-asom, most lett felújítva (csapágy, szimering) és van egy gondom, hogy összerakás után, mindent jól csináltam(remélem), mert a kiegyenlítő tengelyt jól állítottam be, és a főtengelyt is, és erős gyosan kattogó, recsegő hangok jönnek a blokkból, már szintw rázza a blokkot... Dugattyú, gyűrű is hibátlan kb 1 hónapja lett fúrva. Hengerfejbe sem ér bele a dugatyú, leszedtem az kuplung felőli deklit, ránézésre minden rendben, semmi nem ér bele semmibe, sebességbe is forgatgattam, úgy sem. Üresben ha húzgálom a gáz, akkor nincs recsegés se kattogás, de ahogy lemegy alapjáratra egyből van.
Szeretném, ha adnátok pár tippet, hogy esetleg mi lehet a baja.
Köszi előre a válaszokat.
A betöltendő mennyiség 0,8 liter.