Sziasztok.Lenne egy kihasználatlanság miatt eladó japán honda mtx 80 ccm-es vizes r2-es motorom.Részlegessen felújjítva.Pár kép található róla az elöző hozzászólásomban.Érdeklődni lehet a setle@t-online.hu-n,vagy inkább a 30 5057705-ös telefonszámon.Mivel nemzetköziben kamionozok,így javarészt csak hétvégente vagyok itthon.A motor a balatonnál Zamárdiban található,és érdeklődés esetén itt ki is próbálható. Üdv:Laci.
szia nekem van egy nagyon joálapotban lévő mtx80 fekete nagyon jo megy ára 90000 jászfelsőszentgyörgyön minden mükődik rajta 062098333291 tejesen új gumik rajta
Van még egy Dunlop Trailmax 90/90-21 és 110/90-17 Enduro szettem, első új, hátsón 6-7mm profil, jelképesen 6ezer/pár!szezon elötti ár, téves vásárlásból maradt meg
Hellósztok!
AKI KAPJA MARJA!Még mindig van pár cuccom hűtő,reed szelep, kuplung,váltókar,stb....egyben a legolcsóbb, de külön-külön is lehetséges, posta ok. ^^ 80as vízhűtéses.
pudleiner@freemail.hu
30/9431048
valaki tudna pontos adatokat adni nekem honda mtx 80 c levegos dugo adatokat mert azt modja a szerelom hogy nem a sajatja van benne es nem tudom mijen a sajatja vajon/ elore is kosz
Sziasztok Kedves márkatársak!
Valakinek esetleg lenne kallódóban 3-4 küllője anyával együtt 125-ös olasz MTX hátsókerekébe?Ha igen,akkor ne habozz,igényt tartanék rá:)
Fontos lenne!
Szia
Látom,hogy van alkatrészed olasz MTX-hez.Csak annyit szeretnék kérdezni,hogy esetleg nem kallódik "véletlenül" vagy 3-4 küllőd a hátsó kerékbe?:)
Ha igen,engem érdekelne,mert most lesz porfestve a két kerék,tehát ha már csinálom,akkor normálisra kéne!
Köszönöm előre is a válaszodat!
Széles utat
Kösz de az nekem nagyon messze van.Én Baranya megyében lakom.
Üdv.!
Full jó a vas, semmi gondja. Így nem szeretném szétbontani.
Üdv:
Üdv:
Esetleg kép,ár és hogy merre található az jó lenne....
Üdv.:
Laci
AKI KAPJA MARJA!Még mindig van pár cuccom hűtő,reed szelep, kuplung,váltókar,stb....egyben a legolcsóbb, de külön-külön is lehetséges, posta ok. ^^ 80as vízhűtéses.
pudleiner@freemail.hu
30/9431048
engem lehet érdekelne a blokk, tudnál küldeni egy mailt a deniweit@gmail.com -ra?
Lenne egy komplett Honda Mtx 80 léghűtéses vasam eladó, cserélhető. Full működik, pót terepgumikkal. Kihasználatlanság miatt válnék meg tőle.
ha erdekel add meg a meretet es utana erdeklodok az arnak
Valakinek esetleg lenne kallódóban 3-4 küllője anyával együtt 125-ös olasz MTX hátsókerekébe?Ha igen,akkor ne habozz,igényt tartanék rá:)
Fontos lenne!
Látom,hogy van alkatrészed olasz MTX-hez.Csak annyit szeretnék kérdezni,hogy esetleg nem kallódik "véletlenül" vagy 3-4 küllőd a hátsó kerékbe?:)
Ha igen,engem érdekelne,mert most lesz porfestve a két kerék,tehát ha már csinálom,akkor normálisra kéne!
Köszönöm előre is a válaszodat!
Széles utat