Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni abban hogy a bejelölt részen hiányzik e valami fúvóka és ha igen mi lenne a mérete? dellorto phbh 28fs karbi köszönöm előre is a segítséget!
ezért jó magyarországon motort venni! mert itt nincs rossz motor. az összes fel van újitva eladás elött.
a fasz ki van már. http://www.kepesmotor.hu/honda...
ennek a motornak a felujitása kb (csak a blokk) 150 ezer forint!
szóval magyarul az eladó ingyen odaadja motorját.
ha valaki esetleg a fenti linken a saját motorjára ismer, töle elnézést kérek! csak példának hoztam fel. de egyébként jó példa!
Lemérné nekem valaki CRM 125-ösön a kutyacsont és a teleszkóp alsó részének hosszát? (az enyémen valamelyik nem gyári) Képen is bejelöltem pirossal, hogy mikre gondoltam. Nagyon szépen köszönöm!
Sziasztok!
Egy honda crm 80-asom van de volt vele egy kis gond és ki kell cserélnem egy 50-esre. Ha van köztetek egy olyan akinek van egy 50-es blokkja és eladná az szóljon mert érdekelne.(elérhetőségem: kismormota@gmail.com)
Előre is köszönöm!
Eladó motorom kategóriaváltás miatt. Mindennapi Használatra alkalmas. Frissen lett cserélve a termosztát, vízpumpa, teleszkóp szimeringek, elektronika és a berúgószerkezet.
Használatból adódó karcok, apró repedések az idomokon.
Kítűnő motorikus állapot, nagyon erős motor. 6 sebességes, powerszelepes. Brembo versenyfék. 90%-os gumikkal.
Lánc és lánckerék kiváló allapotban.
A motor külsejére lehet költeni ha szeretnél (1-2) idom. De motorikusan kiváló.
Csere érdekelne nagyobb quadra, ráfizetéssel.Vagy egyben eladó, de esetleg bontva is ha többmindent veszel.
De azért meghallgatok mindent.
Inkább telefonon hívj, de e-mail is írhatsz.
dankovic@freemail.hu e-mail címre.
125ccm.
Szükségem lenne egy 125-ös hengerre ha van valakinek felesleges jelezze légyszi :)
06304053450
Legtöbbször úgy vannak fent,hogy most volt felújítva meg ilyenek.
A cr-nek 60-70 a felújítása a blokk kb..
a fasz ki van már.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
ennek a motornak a felujitása kb (csak a blokk) 150 ezer forint!
szóval magyarul az eladó ingyen odaadja motorját.
ha valaki esetleg a fenti linken a saját motorjára ismer, töle elnézést kérek! csak példának hoztam fel. de egyébként jó példa!
Lemérné nekem valaki CRM 125-ösön a kutyacsont és a teleszkóp alsó részének hosszát? (az enyémen valamelyik nem gyári) Képen is bejelöltem pirossal, hogy mikre gondoltam. Nagyon szépen köszönöm!
Blokkból csak a berúgó szerkezet érdekelne, de előbb még az enyém szétszedném hogy mi a baja.
Blokkfelek vannak,meg pár blokkalkatrész.
Középteló érdekelne 250esbe.
Blokk alkatrészed van eladó? Gyújtáskapcsolód(kulcsos)?
Egy honda crm 80-asom van de volt vele egy kis gond és ki kell cserélnem egy 50-esre. Ha van köztetek egy olyan akinek van egy 50-es blokkja és eladná az szóljon mert érdekelne.(elérhetőségem: kismormota@gmail.com)
Előre is köszönöm!
Esetleg a hátsó féktárcsa és első féknyereg? :-)
elég nehéz hozzá szerezni cuccot.
Szerencsére tudtam másik motort szerezni hozzá alkatésznek,így van sokmindenem hozzá.
Bár érthető az álláspontod, nem egy könnyen beszerezhető darabokról van szó. :-)
Bár azt nem terveztem,hogy eladom...
A power szelep mozgató bowdenek és a vezérlő elektronika megvan még?
Használatból adódó karcok, apró repedések az idomokon.
Kítűnő motorikus állapot, nagyon erős motor. 6 sebességes, powerszelepes. Brembo versenyfék. 90%-os gumikkal.
Lánc és lánckerék kiváló allapotban.
A motor külsejére lehet költeni ha szeretnél (1-2) idom. De motorikusan kiváló.
Csere érdekelne nagyobb quadra, ráfizetéssel.Vagy egyben eladó, de esetleg bontva is ha többmindent veszel.
De azért meghallgatok mindent.
Inkább telefonon hívj, de e-mail is írhatsz.
dankovic@freemail.hu e-mail címre.
125ccm.