Sziasztok!
Szükségem lenne a képen megjelölt alkatrészre (crm 125) vagy annak a pontos méretére.Most költöttem egy vagyont a blokkra és emiatt nem tudom összerakni.
Amikor az alapjárati keverék csavarját teljesen becsavarod, akkor igazából bedúsítod a keveréket, minél inkább kicsavarod annál szegényebb lesz. 1:14 (1 kg benyához 14 kg levegő) körül ég el a legtökéletesebben az üzemanyag, de 1:12 körül nyerhető ki belőle a legtöbb energia. elvileg olyan 1:8- 1:18 ig tudod begyújtani a keveréket, de a fogyasztásod 1:15,5 körül lesz a legjobb, és 1:12-nél lesz a legerősebb a motor. ezeken túlmenni nem éri meg.
djcraft: régebbi hozzászólásban olvastam,hogy a gyári 28-as karburatort kicserélted egy 34-es dellortora!
az lenne a kérdésem,hogy bevált? tudnál 1-2 szót írni róla milyen lett a motor tőle?
köszönöm
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem hogy: Honda CRM 250 1991,-es mocim van, és a power motor nem vezérli a powert, így folyton poweron van, és alcsony fordulaton emiatt nagyon gyenge, a kérdés a következő, ha jól tudom ezek gyárilag nem akksisak, és hogy a power motorhoz kell akksi? vagy egyáltalán nem, hogy müködjön?
hello keresek cr 250 et meg cr 500 a meghirdeteteket már mind láttam engem olyan érdekelne ami nincs meghirdetve de esetleg eladó lehet barátnál szomszédnál lerakott nem használt de esetleg elado gépeket keresek az 500 asnak állapota mindegy a a 250 es csak második generácios aluvázastol érdekel érdeklödni a 06 30 609 5238 as számon vagy a cot@freemail.hu
Egyébként ha valakit érdekel NSR125-öm,mert gondolom van még pár dolog ami egyezik a CRM-el. http://www.kepesmotor.hu/honda...
Az ár nagyon alkuképes csak vigyétek nem használom.
Sziasztok
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy akartam állítani a levegő csavaron és befelé tekerésnél emelkedik az alapjárat.Ha teljesen betekerem akkor már nagyon pörög.Nem fordítva kellene kifelé tekerve kellene emelkedni az alapjáratnak?A motor nem forog ki és ezért kezdődött a szerelés állítás.Mi okozhatja ezt a jelenséget?
Szükségem lenne a képen megjelölt alkatrészre (crm 125) vagy annak a pontos méretére.Most költöttem egy vagyont a blokkra és emiatt nem tudom összerakni.