Sziasztok!Olyan Kérdésem lenne hogy a Cr125 és crm125 közt teljesítményileg mennyi külömbség van ? Nagyon gondolkozok hogy cr mellé utcára beújítok egyet csak valami apróbb infót elsőnek gyüjtenék róla h sokkal gyengébb-e mint a cr :) Köszi várom a válaszokat :)
pest kornyekerol vettem de mar 4 eve es en nem mentem szemelyesen oda hanem valaki megnezte es o nem ertett hozza a moci ment kiprobalta es ennyi maj amikor en mentem vele tuttam h valami nem ok masik evbe eltort a gyuru belehozott a huvelybe igy most minden ujbavan teve egyedul a cdi kellene ugy delkorul rakok kepet amugy nekem volt meg egy crm-em es az jovolt de elattam es ezt vettem szoval buktam
Az igen,akkor jól átvertek vele.
És ment úgy is a motor?
Én átnézem alaposan mielőtt megvenném,hogy minden működik rajta.
Kihúzatom,hogy jó-e a power meg ilyenek...
Honnan vetted a motort?Mert mielőtt vettem ezt néztem még 2 ilyet előtte,de elég fos állapot voltak...
a netrol vettem egy crm-et es nagyon attkurtak,robogo gujtas volt rarakva nemvolt elektomos pover nyitto es zaro,a cdi-je egy robogoe volt, en kabelzetett vettem magnest mert arrol is a kis dolgok levoltak csiszolva szoval buktam es most annyira halattam h kaptam kabelzetett mert azis kellett mas magnest es kaptam motrot ami a povert nyissa es zarja mostmar csak ez a cdi kellene.a hatter tarolomat holnap vissza kerem mert azon vannak a kepek a mocimrol.
Vagy a cr 125-é jó rá?