Köszönöm szépen, sokat segitettel! Annyit tudok mondani h nekem a szimering meg az O gyürük kb 600ft-ba kerültek olajbol pedig Castrol 2.5W-s 1700 volt, a munkadij nekem baràti segítség volt, a gàztöltésre edig még nem került sor csak csütörtökön fog arra pedig Dunakeszin a Lindor futòmüvesnél és a töltetés pàr szàz forint lesz
Én csak így tudtam lefotózni, mert szétvan az egész motor dobozookban. ez a hátsó teló is arra vár h elküldjem egy szakihoz, azt se tudom van-e benne olaj vagy gáz, csak h nem csillapít rendesen. A vázam meg egykét alkatrész viszont már szép
Üdv mindenkinek segítséget szeretnék kérni, holnap viszik el a hàtsò telomat a haverom a MAMI-ba, nemrég kicseréltek màr a szimeringeket meg az O gyürüket csak az volt a bökkenö h a suliba 10w-s teleszkopolaj volt tehàt összeraktàk úgy kiprobàlni és holnap teszik bele a 2.5w-s olajat és màsnap viszem nitrogénnel töltetni , és az lenne a kérésem h valaki megnézné nekem hogy az olajcsö a telo csatlakozàsnàl melyik irànyba àll? Mert sajnos szétszedéskor nem jegyeztek meg és nehogy gond legyen az ha màshogy rakjàk össze vagy esetleg valaki letudnà fotozni nagyon megköszönném. Elöre is köszönöm a segítséget
hát a képek meg számok jaja, a francia karattyolás nem lenne csak érthető végülis.
mondjuk ebből ami van kb mindent ki lehet nézni a robbantott rajzból,nem 1 túl bonyolult szerkezet :)
majd a berugóját kell megszakértenem, néha megszalajt ahogy rugom,nem sejtet túl jót, gyanítom le van kopva a fog valahonnan,vagy majd kiderül, mi a bűnös
valami komoly szervizkönyv ? :) hú azt megtundád osztani velem ?:)
mail ?
tényleg te régen nagy crm es voltál emléxem rád volt egy crm supermoto-d, a kipuffnál milyen tömítés van ? réz gyűrű? mert ott kifúj aztán még nem néztem meg mi van ott,hideg van :Dinkább csak kerülök vele párat hétvégente
crm 250hez meg még kevesebb dokumentum van, nekem legalábbis csak egy workshop manualt sikerült szerezni,ami kb tartalmazza a motor robbantott ábráját és annyi ,bár jobb mint a semmi,ja meg a kapcsolási rajzot az fontos volt mert újra kellett kötni a gyújtását az enyémnek.
Sziasztok! Nekem van egy ilyen link elmentve, ha segít... Meg van egy angol nyelvű gyári javítási könyvem (a kék-piros) ha az kell valakinek, megpróbálom beszkennelni... Üdv!
mondjuk ebből ami van kb mindent ki lehet nézni a robbantott rajzból,nem 1 túl bonyolult szerkezet :)
majd a berugóját kell megszakértenem, néha megszalajt ahogy rugom,nem sejtet túl jót, gyanítom le van kopva a fog valahonnan,vagy majd kiderül, mi a bűnös
mail ?
tényleg te régen nagy crm es voltál emléxem rád volt egy crm supermoto-d, a kipuffnál milyen tömítés van ? réz gyűrű? mert ott kifúj aztán még nem néztem meg mi van ott,hideg van :Dinkább csak kerülök vele párat hétvégente
MEG NE KÖSZÖND MÉGEGYSZER
18mega kb